Δημήτρης Παπανώτας: «Λείπει στο κοινό η Μπέττυ Μαγγίρα; Μου κάνει εντύπωση»

Δημήτρης Παπανώτας

"Αν υπάρχει αυτό το κοινό που δεν αντέχει και πρέπει οπωσδήποτε να δει την Μπέττυ, τους το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τη βλέπουν πολλές ώρες κάθε μέρα" δήλωσε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο Δημήτρης Παπανώτας στο Πρωινό Σου Σου μίλησε για τον τράπερ Light, αναφέρθηκε στις εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ, στο γυμναστήριο του Tyler, στο περιστατικό με τη Ματούλα Ζαμάνη και την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 το Σαβ/κο.

«Ο Τάιλερ είναι ένα νέο παιδί. Κάτι έπρεπε να κάνει στην Ελλάδα που ήρθε. Αυτό γνωρίζει αυτό κάνει. Δεν περίμενα να τον δω να προσλαμβάνεται στο ΕΣΥ ως νοσοκόμος» είπε για τον Τάιλερ ΜακΜπεθ.

«Δεν νομίζω ότι είναι θέμα σωματότυπου αλλά θέμα κίνησης κι ότι είμαι σε μία σκηνή και έχουν έρθει τόσοι να με δούνε και με πιάνει να πετάξω την μπλούζα μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί με πιάνει κάτι τέτοιο, ασχέτως του αν είμαι παχύς ή αδύνατος

Τον Σάκη Ρουβά τον γνωρίσαμε στις αρχές της δεκαετίας του ’90 ως sex symbol και παραμένει για ένα μεγάλο κομμάτι του κοινού του. Είναι διαφορετικό να πεις σε ένα sex symbol βγάλε το πουκάμισό σου να δούμε τους καλογυμνασμένους σου μύες» ανέφερε για τη Ματούλα Ζαμάνη.

«Οι Weekenders έχουν την τύχη να ξεκινάνε όταν η πολύ πρωινή εκπομπή του Mega έχει τελειώσει και η Σίσσυ δεν έχει ακόμα αρχίσει. Είναι μία εκπομπή που θέλει στρώσιμο. Ελπίζω να δέσουν μεταξύ τους και να πάνε όλα καλά. Δεν είναι ένα team που επέλεγα εγώ αν ήμουν διευθυντής προγράμματος. Έχει έναν τρόπο να προσαρμόζεται ο Πάτρας, να το φέρνει στα νερά του κι ελπίζω να το βάλει το γκολάκι. Τους λείπει (σ.σ. στο κοινό) η Μπέττυ Μαγγίρα; Μου κάνει εντύπωση. Αν υπάρχει αυτό το κοινό που δεν αντέχει και πρέπει οπωσδήποτε να δει την Μπέττυ, τους το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τη βλέπουν πολλές ώρες κάθε μέρα» κατέληξε για τη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 και την Μπέττυ Μαγγίρα που αποχώρησε.