Νίκος Μουτσινάς: Μεγάλες καθυστερήσεις στο «ΝΜ Βραδιάτικα»

Νίκος Μουτσινάς

Αναβάλλεται για τέλη Οκτωβρίου η πρεμιέρα του βραδινού show.

Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στην τηλεόραση, αλλά το ερώτημα που υπάρχει αυτές τις μέρες είναι πότε ακριβώς θα δούμε αυτή την επιστροφή. Η αρχική ημερομηνία της 17ης Οκτωβρίου φαντάζει πλέον ουτοπική για να κάνει πρεμιέρα το «ΝΜ Βραδιάτικα», καθώς σύμφωνα με το επιβεβαιωμένο ρεπορτάζ μας, η προετοιμασία είναι σε αρχικό στάδιο ενώ τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς.

Το πλατό υπερπαραγωγή που θέλει ο Νίκος Μουτσινάς, για την ώρα είναι μόνο στα σχέδια. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν και κάποια άλλα… θέματα που δυσκολεύουν περισσότερο την κατάσταση.

Γνωρίζουμε πως ο παρουσιαστής έχει βάλει από την αρχή πολύ ψηλά τον πήχη, ενώ υψηλές είναι και οι απαιτήσεις του σε επίπεδο παραγωγής. Πληροφορίες μας λένε πως, για παράδειγμα, ο Νίκος Μουτσινάς αλλάζει τα δεδομένα όσον αφορά και τους καλεσμένους, μια και πλέον επιθυμεί να φιλοξενεί αρκετά πρώτα ονόματα καλλιτεχνών σε κάθε εκπομπή του «ΝΜ Βραδιάτικα», γεγονός που προκαλεί πρόβλημα εξαιτίας της αυξημένης ζήτησης που υπάρχει ήδη από τις υπόλοιπες ψυχαγωγικές εκπομπές του Alpha.

Αξιόπιστες πηγές μας αναφέρουν όπως είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή, η πρεμιέρα του πολυσυζητημένου show δεν πρόκειται να γίνει πριν από τα τέλη του Οκτώβρη.