Ο Τόνι Μαυρίδης απαντά για τη δικαστική διαμάχη με την Έλενα Παπαρίζου: «Αυτή είναι η αλήθεια για τη μεζονέτα»

Τόνι Μαυρίδης

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο γνωστός μουσικός για την υπόθεση.

Τη δική του απάντηση για τη μεζονέτα στα νότια προάστια δίνει μέσω του δικηγόρου του ο Τόνι Μαυρίδης. Λίγες μόλις ώρες μετά τη δικαίωση της Έλενας Παπαρίζου στη μεταξύ τους δικαστική διαμάχη, ο γνωστός μουσικός και πρώην σύντροφος της τραγουδίστριας διευκρινίζει πως ουδέποτε του τέθηκε χρονικό περιθώριο ώστε να εγκαταλείψει την οικία του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τόνι Μαυρίδης υποστηρίζει μέσω του δικηγόρου του, Ανδρέα Μήτσαινα, πως ουδεμία άλλη δικαστική ή εξώδικη πράξη έχει κοινοποιηθεί στον κο Μαυρίδη, που να διατάσσει την αποβολή του από το ακίνητο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο γνωστός μουσικός για την υπόθεση:

«Αναφορικά με την υπόθεση του εντολέως μου Τόνυ Μαυρίδη, η οποία έλαβε τα φώτα της δημοσιότητας και προς διευκρίνιση των όσων εσφαλμένα επικοινωνούνται από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι η συγκεκριμένη διαφορά, αφορά μια παλαιά δικαστική διένεξη του κυρίου Μαυρίδη με την κα Έλενα Παπαρίζου, η οποία κρίθηκε τελεσιδίκως και επί της οποίας υφίσταται μια ενοχική αξίωση της άλλης πλευράς, εις βάρος του.

Επί αυτής της τελεσίδικης αναγνωριστικής, της οφειλής, αποφάσεως, εξεδόθη διαταγή πληρωμής, η οποία επιδόθηκε στον εντολέα μου, προς είσπραξη του ποσού της απαίτησης. Ουδεμία άλλη δικαστική ή εξώδικη πράξη έχει κοινοποιηθεί στον κ. Μαυρίδη, που να διατάσσει την αποβολή του από το ακίνητο.

Στο πλαίσιο, πάντοτε, της καλής πίστης και διευθέτησης της εν λόγω διαφοράς, οι πληρεξούσιοι δικηγόροι, είμαστε σε επικοινωνία και προσδοκούμε την επίλυσή της».