Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Δεν είμαι από τις γυναίκες που έχω αυτήν την αποστολή στη ζωή, δεν μου έχει περάσει από το μυαλό»

Κωνσταντίνα Μιχαήλ

"Είναι πάρα πολύ βαρύ το καθήκον σε αυτήν την ηλικία γιατί δεν έχει την ίδια ευεξία, ενέργεια και φυσική κατάσταση" δήλωσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ βρέθηκε καλεσμένη στο Buongiorno το πρωί της Τρίτης. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το γεγονός πως δεν της γεννήθηκε ποτέ η επιθυμία να αποκτήσει ένα παιδί.

«Τώρα πια δεν είναι η ώρα. Είμαι μεγάλη. Δεν το συζητώ. Δεν είμαι από τις γυναίκες που έχω αυτήν την αποστολή στη ζωή. Δεν μου έχει περάσει από το μυαλό μου καθόλου και ποτέ. Έχω άλλα ενδιαφέροντα κι επίσης θεωρώ ότι το μητρικό στις γυναίκες -επειδή είμαστε τέτοια πλάσματα κι είμαστε επιφορτισμένες από τη φύση με αυτήν τη δύναμη- μπορούμε να είμαστε μητέρες εν ολίγοις σε πολλές διαφορετικές λειτουργίες. Δεν χρειάζεται να κάνω παιδί  για να προστατεύσω, να αγαπήσω, για να καθοδηγήσω και να υποστηρίξω» δήλωσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

«Δεν μου έχει περάσει από το μυαλό κι επειδή πολλές μου φίλες λένε ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι και καλά θα κάνουν όποιες θέλουν κι έχουν τέτοιο μαράζι. Είναι πάρα πολύ βαρύ το καθήκον σε αυτήν την ηλικία γιατί δεν έχει την ίδια ευεξία, ενέργεια και φυσική κατάσταση. Κουράζεσαι πάρα πολύ και πρέπει να τα προλάβεις όλα. Πρέπει να υπάρχει βοήθεια» πρόσθεσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.