Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν είμαι ερωτευμένος αλλά πάντοτε υπάρχει μια γυναίκα, ποτέ δεν ξεμένω»

Απόστολος Γκλέτσος

"Δεν μπορώ όμως τη συγκατοίκηση, δεν μπορώ τα πολλά πολλά, είμαι πιο πολύ μοναχικός" παραδέχεται ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο Απόστολος Γκλέτσος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα Espreso Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Βίβιαν Μπενέκου. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος αποφάσισε να διεκδικήσει και την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε μεταξύ άλλων για τον έρωτα και το φλερτ.

Έρωτας υπάρχει σήμερα στη ζωή σου;

Πάντα υπάρχει μια γυναίκα. Πάντα κάτι γίνεται. Τώρα να σου πω ότι είμαι ερωτευμένος; Όχι, δεν είμαι, αλλά πάντοτε υπάρχει μια γυναίκα. Ποτέ δεν ξεμένω. Αλλά εγώ δεν μπορώ τη συγκατοίκηση, δεν μπορώ τα πολλά πολλά, είμαι πιο πολύ μοναχικός. Εμένα μου αρέσει πολύ η μοναξιά μου. Διαβάζω πολύ και ενημερώνομαι. Λατρεύω την ειδησεογραφία και παρακολουθώ ελληνικά και ξένα sites. Όλη αυτή η διαδικασία με γοητεύει. Μιλάω και με φίλους μου πολιτικούς αναλυτές, συζητάμε και τους ακούω.

Γιατί είσαι τόσο αιχμηρός στο διαδίκτυο; Κάνεις έντονους διαλόγους με πολίτες.

Μου αρέσει να διαβάζω κι άλλες γνώμες. Όσοι βρίζουν, φυσικά, φεύγουν αυτομάτως, τους μπλοκάρω. Αλλά μου αρέσουν τρελά όσοι διατυπώνουν άλλη άποψη. Κλέβω και ιδέες. Ακόμη και ο πιο ανόητος εκεί μέσα μπορεί να σου φανερώσει έναν καινούργιο κόσμο που δεν τον είχες υπόψη σου. Ο πιο αμόρφωτος, ο πιο βλάκας, ο πιο κρετίνος, καμιά φορά σε πάει σε κάτι που λες «υπάρχει και αυτό και εγώ δεν έχω ιδέα;». Είναι κάτι σαν την παλιά αγορά των αρχαίων.

Φλερτ γίνεται από εκεί; 

Και φλερτ γίνεται, ναι. Το φλερτ μπορεί να γίνει πάντοτε και παντού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα φτάσουμε στο δια ταύτα.

Πηγή εικόνας: NDP Photo