Η Κατερίνα Καινούργιου έστειλε on air τις ευχές της σε Λιάγκα – Αντωνά: «Μακάρι να προχωρήσουν κιόλας»

Κατερίνα Καινούργιου

"Ο Γιώργος είναι χωρισμένος εδώ και πάρα πολλά χρόνια, κάνει τη ζωή του. Η Μαρία δεν έχει ακόμα δημιουργήσει οικογένεια".

Ευχές στη Μαρία Αντωνά και στον Γιώργο Λιάγκα έστειλε μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha, με αφορμή της δηλώσεις της ραδιοφωνικής παραγωγού στις κάμερες το βράδυ της Πέμπτης (28/9), θέλησε να αναφερθεί στο τρυφερό ειδύλλιο που ξεκίνησε ανάμεσα σε εκείνη και στον «αντίπαλο» παρουσιαστή της στον ΑΝΤ1.

Μαρία Αντωνά για τη φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα: «Δεν έχω έρθει για αυτό εδώ σήμερα»

«Μπράβο της, μια χαρά, εξαιρετικά απαντάει σε όλα. Εγώ χάρηκα πάρα πολύ και για τον Γιώργο. Ξέρω ότι μας βλέπει, έχω πολύ καλές σχέσεις μαζί της. Μου έστειλε και «καλή επιτυχία, να σκίσεις». Είναι ευγενέστατη», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου μετά την προβολή των σχετικών δηλώσεων.

«Ούτε το διαψεύδει, ούτε το επιβεβαιώνει και περνάει καλά. Να σας πω γιατί στεναχωρήθηκα όμως το καλοκαίρι; Έβλεπα φωτογραφίες από τα ίδια μέρη που είχαν πάει, δεν ανέβασαν κοινές φωτογραφίες όμως, ούτε είπαν σε κανέναν μην τραβάτε. Ελεύθεροι είναι και οι δύο, μια χαρά κάνουν. Έβλεπα όμως τα σχόλια… τι κακία είναι αυτή, ρε παιδιά;», συνέχισε η παρουσιάστρια.

«Ποιον ενοχλεί; Βλέπεις ένα νέο ζευγάρι, είναι μια χαρά οι άνθρωποι. Ο Γιώργος είναι χωρισμένος εδώ και πάρα πολλά χρόνια, κάνει τη ζωή του. Η Μαρία δεν έχει ακόμα δημιουργήσει οικογένεια, μακάρι να προχωρήσουν κιόλας. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την τοξικότητα των social media», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ας περάσουν τα πρώτα μέλια και μετά βλέπουμε. Εγώ σε αυτή τη φάση χαίρομαι», ανέφερε από την πλευρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.