Μαρινέλλα: Συγκλονισμένος ο Αλέξης Κούγιας – Η άγνωστη σχέση που τους συνδέει

Μαρινέλλα

«Γίναμε αδελφικοί φίλοι και γίναμε και συγγενείς, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου», λέει ο Αλέξης Κούγιας για τη Μαρινέλλα.

Στην εκπομπή “Buongiorno” και τη Χριστίνα Βουδούρη μίλησε ο Αλέξης Κούγιας για τη Μαρινέλλα. Ο γνωστός ποινικολόγος δήλωσε συγκλονισμένος και αναφέρθηκε στην άγνωστη σχέση που τους συνδέει.

«Νιώθω συγκλονισμένος. Δεν γνωρίζει βέβαια ο κόσμος ότι υπήρξα 20 χρόνια δικηγόρος της Μαρινέλλας, τότε που ήταν ιδιαίτερα ενεργή στις συνεργασίες της με τους ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων και στις εταιρίες παραγωγής, τότε που ήταν η εποχή των δίσκων», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Για την άγνωστη σχέση τους, ο Αλέξης Κούγιας εξομολογήθηκε: «Γίναμε αδελφικοί φίλοι και γίναμε και συγγενείς. Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου, βάπτισε Χριστιανή την πρώτη μου σύζυγο η οποία ήταν Ισραηλίτης στο εκκλησάκι ιδιόκτητο που έχω στην Κορινθία. Εκεί, σε αυτό το εκκλησάκι έγινε και ο γάμος μας με κουμπάρα την Μαρινέλλα».

Ο Αλέξης Κούγιας είπε κλείνοντας: «Η μόνη της έννοια και φροντίδα ήταν η κόρη της, η Τζωρτίνα την οποία μόνη της έχει μεγαλώσει όλα αυτά τα χρόνια».