Ο Γιώργος Παπαδάκης πίσω στο «Καλημέρα Ελλάδα»: «Ήρθε ο Λάζαρος, έκανα πέντε τεστ για να είμαι σίγουρος»

Γιώργος Παπαδάκης

"Πήγα στο μακιγιάζ και ήταν όλες σαν τον Ζορό".

Πίσω στο πόστο του επέστρεψε κανονικά σήμερα (27/9) ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό τις προηγούμενες ημέρες και απείχε όπως ήταν λογικό από το στούντιο, είπε την πρώτη καλημέρα της ημέρας στο «Καλημέρα Ελλάδα» τα ξημερώματα της Παρασκευής, περιγράφοντας στους συνεργάτες και στους τηλεθεατές του τη μικρή αδιαθεσία που πέρασε.

«Ήρθε ο Λάζαρος! Την πέρασα εύκολα. Έκανα πέντε τεστ χθες για να είμαι απολύτως σίγουρος και βέβαιος ότι δεν θα φέρω τον κορονοϊό και στους συνεργάτες μου. Πήγα στο μακιγιάζ και ήταν όλες σαν τον Ζορό (σ.σ με τις μάσκες)», ανέφερε χαρακτηριστικά με χιούμορ ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Μια χαρά ήσουν. Για λόγους ασφαλείας καθόσουν σπίτι. Είχες χαμηλό ιικό φορτίο προφανώς», σχολίασε ο Γιώργος Γρηγοριάδης.

«Πάντως, την πέρασα πάρα πολύ εύκολα. Τίποτα, τίποτα. Από προχθές αργά το βράδυ σηκώθηκα – λες και το ‘ξερα – και λέω ας κάνω ένα τεστ… και ήταν αρνητικό. Από το σπίτι είναι δύσκολες οι συνθήκες. Πώς να κάνεις εκπομπή με μία σύνδεση για 4-5 ώρες;», κατέληξε ο Γιώργος Παπαδάκης και ξεκίνησε με τη θεματολογία της σημερινής του εκπομπής.