Μαρινέλλα: Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας της – Έρχεται εσπευσμένα από το εξωτερικό ο εγγονός της

Μαρινέλλα

Ο οργανισμός της φαίνεται να ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή. Η κόρη της ζήτησε να μην προχωρήσουν σε χειρουργική επέμβαση.

Μάχη για δεύτερο 24ωρο δίνει για τη ζωή της η Μαρινέλλα. Η «μεγάλη κυρία» του ελληνικού πενταγράμμου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Υγεία», μετά από βαρύτατο αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο το βράδυ της Τετάρτης (25/9).

Η 86χρονη ερμηνεύτρια κατέρρευσε λίγα μόλις λεπτά μετά την έναρξη του προγράμματος και μπροστά στα έντρομα μάτια των χιλιάδων θεατών δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από τους συνεργάτες και τον προσωπικό της γιατρό, που βρισκόταν εκεί.

Παρ’ ότι η κατάσταση της υγείας της παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη αλλά κλινικά σταθερή, ως θετικό βλέπουν οι θεράποντες γιατροί το γεγονός πως ο οργανισμός της δείχνει να ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή που της χορηγείται, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Μαρινέλλα έχει επικοινωνία με το περιβάλλον.

Αυτό που περιμένουν τώρα οι γιατροί είναι να υποχωρήσει το αιμάτωμα στον εγκέφαλο, ούτως ώστε η τραγουδίστρια να αποφύγει το επικίνδυνο χειρουργείο, το οποίο σε πρώτη φάση η κόρη της αρνήθηκε να πραγματοποιηθεί.

Από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό της σπουδαίας ερμηνεύτριας βρίσκονται η κόρη και η εγγονή της, ενώ στην Ελλάδα επιστρέφει εσπευσμένα και ο εγγονός της, προκειμένου να σταθεί δίπλα στην οικογένειά του και στη μεγάλη μάχη που δίνει η γιαγιά του για τη ζωή της.

Σήμερα, Παρασκευή 27/9 στις 12:00 θα δοθεί η ευκαιρία στους οικείους της να δουν τη Μαρινέλλα στο επισκεπτήριο, κάτι που είχε αναβληθεί χθες λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της.