Μεγάλη Εικόνα: Πρεμιέρα με «άρωμα ΠΑΣΟΚ» για τη Νίκη Λυμπεράκη

Νίκη Λυμπεράκη

Μεγάλη Εικόνα, Δευτέρα στις 00:20 στο MEGA.

Οι μικρές ψηφίδες της καθημερινότητας συνθέτουν και φέτος τη Μεγάλη Εικόνα. Η ενημερωτική εκπομπή του MEGA με τη Νίκη Λυμπεράκη επιστρέφει για τέταρτη σεζόν, τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στις 00:20. Η ουσία που κρύβεται πίσω από τις γραμμές. Η αθέατη πλευρά των κοινωνικών και πολιτικών ζητημάτων. Οι άγνωστες ιστορίες των πρωταγωνιστών της ζωής.

H δημοσιογράφος βάζει στο επίκεντρο τα κρίσιμα ζητήματα της επικαιρότητας, δίνει βήμα σε επιφανείς προσωπικότητες και παράλληλα αναδεικνύει τους αφανείς «ήρωες» της καθημερινότητας.

Στην πρώτη εκπομπή για τη φετινή σεζόν, η Νίκη Λυμπεράκη παρακολουθεί τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, στην τελική ευθεία για τις εσωκομματικές κάλπες. Η δημοσιογράφος υποδέχεται στην εκπομπή όλους τους υποψηφίους για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας, Μιχάλης Κατρίνης.

Στην τελική ευθεία για την εκλογική αναμέτρησή τους, οι έξι διεκδικητές της ψήφου των πολιτών, ανοίγουν τα χαρτιά τους και τοποθετούνται σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

Μεγάλη Εικόνα, πρεμιέρα Δευτέρα 30/9 στις 00:20 στο MEGA.