Μαρινέλλα: Στη ΜΕΘ και σε κρίσιμη κατάσταση η σπουδαία ερμηνεύτρια

Μαρινέλλα

Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν και η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής.

Πανελλήνιο σοκ έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ώρες οι εικόνες από το Ηρώδειο, όταν το βράδυ της Τετάρτης (25/9) και κατά τη διάρκεια της μεγάλης της συναυλίας, η Μαρινέλλα κατέρρευσε επί σκηνής λίγα μόλις λεπτά μετά την έναρξη του προγράμματος.

Η 86χρονη ερμηνεύτρια σωριάστηκε στο έδαφος και αμέσως έσπευσαν οι συνεργάτες αλλά και ο προσωπικός της γιατρός, προκειμένου να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και να ελέγξουν την κατάσταση της υγείας της. Η Μαρινέλλα μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική, όπου διαγνώστηκε με βαρύ αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, και εισήχθη άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία της κορυφαίας τραγουδίστριας αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη. Ο θεράπων ιατρός, Ηλίας Κ. Πολιτάκης»

Ο Ηλίας Κ. Πολιτάκης, στενός της φίλος και προσωπικός της γιατρός της μεγάλης ερμηνεύτριας ήταν και αυτός που σηκώθηκε από τη θέση του την ώρα που κατέρρευσε και ανέβηκε στη σκηνή προκειμένου να της δώσει τις πρώτες βοήθειες.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία παραγωγής που διοργάνωσε τη συναυλία στο Ηρώδειο αναφέρει τα εξής:

«Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας η σημερινή συναυλία στο Ηρώδειο αναβάλλεται καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις. Η εταιρεία παραγωγής θα επανέλθει σύντομα με σχετική ανακοίνωση. Σας ευχαριστούμε πολύ».

Στο νοσοκομείο αμέσως έσπευσε και η κόρη της, Τζωρτζίνα, η οποία βρίσκεται δίπλα στη Μαρινέλλα από την πρώτη στιγμή. Εκεί ήταν από την πρώτη στιγμή στενοί φίλοι και συνεργάτες της που αγωνιούν για την κατάσταση της υγείας της.