Μέμος Μπεγνής: «Έχω αφήσει πίσω μου την εμπιστοσύνη στους ανθρώπους»

Μέμος Μπεγνής

"Είναι πονηρά όντα οι άνθρωποι και ζούμε σε μια εποχή πάρα πολύ εγωκεντρική" εξηγεί ο Μέμος Μπεγνής.

Με αφορμή τη νέα σειρά «Ταμπού» του MEGA, ο Μέμος Μπεγνής παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Real life και τη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε σε όλα εκείνα που έχει αναθεωρήσει σε σχέση με το παρελθόν.

Στη δεκαετία που βρίσκεσαι, τι έχεις αναθεωρήσει; Τι έχεις αφήσει πίσω σου;

Έχω αφήσει πίσω μου την εμπιστοσύνη στους ανθρώπους. Είναι πονηρά όντα οι άνθρωποι και ζούμε σε μια εποχή πάρα πολύ εγωκεντρική, όπου κυριαρχούν ο απόλυτος υλισμός, το «εγώ», το «θέλω», χωρίς κανένα ίχνος αλτρουισμού.

Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο να είναι ένας άνθρωπος κάτω στο δρόμο και εμείς να μην τον βοηθάμε, αλλά να τραβάμε με το κινητό για να το ανεβάσουμε στο Instagram. Αυτό και μόνο δείχνει μια άρρωστη κοινωνία. Υπάρχει αυταρέσκεια και αυτό το βλέπεις στα άπειρα προφίλ που κυκλοφορούν. Βλέπεις την ψεύτικη ζωή που δείχνουν προς τα έξω για να ζηλέψει ο άλλος.

Εμένα με απογοητεύει βαθύτατα, οπότε δεν πιστεύω στον άνθρωπο, γιατί τα πράγματα γίνονται χειρότυερα. Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη και αυτό με κάνει σιγά – σιγά πιο αναίσθητο. Ήμουν πάρα πολύ ευαίσθητος και γίνομαι αναίσθητος και δεν με χαλάει ούτε με τρομάζει, ίσα – ίσα μου αρέσει.

Πηγή εικόνας: NDP Photo