Φάρμα: Τι πήγε λάθος και φτάνουν μέχρι το Συμβούλιο;

Φάρμα

Φάρμα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, απόψε στις 21.00 στο STAR.

Στο χθεσινό επεισόδιο για την Φάρμα, η γαλάζια ομάδα εξασφάλισε την πρώτη της νίκη στη Δοκιμασία Επάθλου, με το έπαθλο να είναι μία πανέμορφη αγελάδα! Η πράσινη ομάδα ήρθε για πρώτη φορά αντιμέτωπη με την ήττα και τα μέλη της διαπίστωσαν πόσο σημαντικό είναι να βάλουν τον εγωισμό και την περηφάνια στην άκρη, αν θέλουν να πάνε μπροστά και να δώσουν προτεραιότητα στο κοινό συμφέρον.

Απόψε, Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, τα μέλη της γαλάζιας ομάδας δίνουν όλη τους την ενέργεια στην ολοκλήρωση της κατασκευής του στάβλου που θα φιλοξενήσει τη νέα τους αγελάδα, η οποία αποδεικνύεται λίγο… δύστροπη! Από την άλλη, τα μέλη της πράσινης ομάδας επικεντρώνονται στις καθημερινές τους δουλειές.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχεται τις δύο ομάδες στη 2η Δοκιμασία Ασυλίας. Οι παίκτες θα είναι κλεισμένοι σε κλουβιά και θα πρέπει να «ψαρέψουν» τα φτυάρια τους, για να καταφέρουν να αποδράσουν. Όταν όλα τα μέλη της ομάδας απελευθερωθούν, καλούνται να ανέβουν σε έναν τοίχο, δημιουργώντας μια «ανθρώπινη πυραμίδα». Η ομάδα που θα επιδείξει δύναμη, αντοχή και ομαδικό πνεύμα σε αυτή την απαιτητική δοκιμασία, θα είναι και αυτή που θα πάρει τη νίκη!

Για τη χαμένη ομάδα ακολουθεί Συμβούλιο με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Τι πήγε λάθος και έφτασαν εδώ; Ποια παίκτρια κατάφερε να βγει «ατσαλάκωτη» από τις λάσπες; Υπάρχουν γυναικείες και αντρικές δουλειές στη Φάρμα και, τελικά, είναι θετικοί ή αρνητικοί σε μία μονομαχία ανάμεσα σε έναν άντρα και μία γυναίκα;

Ο Νίκος Κωβαίος, ως πρώτος μονομάχος, καλείται να υποδείξει τον δεύτερο. Από ποια ομάδα θα αναγκαστεί να επιλέξει; Είχε σκεφτεί και τα δύο ενδεχόμενα και με ποια κριτήρια κατέληξε, τελικά, στην απόφασή του;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δύο μονομάχοι θα διανυκτερεύσουν σε δύο μαγικά δεντρόσπιτα, τα λεγόμενα «Σπιτάκια των Μονομάχων», ώστε να ξεκουραστούν αλλά και να σκεφθούν τη στρατηγική, που θα ακολουθήσουν, στην επερχόμενη Μονομαχία του Αχυρώνα!