Το διακριτικό «φλερτ» του ΑΝΤ1 με τη Ναταλία Γερμανού

Ναταλία Γερμανού

Διαβάστε περισσότερα...

Στην JukeBooks του ΑΝΤΕΝΝΑ βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και ο λόγος είχε να κάνει με την πρώτη ηχογράφηση βιβλίου του Φρέντυ Γερμανού. Το 1ο audiobook αφορά στο βιβλίο Τερέζα και την αφήγηση θα κάνει η ίδια η Ναταλία.

Φαίνεται, όμως, πως αυτές οι επισκέψεις της παρουσιάστριας δημιούργησαν σε κάποια πρόσωπα του σταθμού σκέψεις ευρύτερης συνεργασίας μελλοντικά. Οι πληροφορίες μας λένε πως ένα… διακριτικό φλερτ του καναλιού προς τη Ναταλία Γερμανού υπάρχει, καθώς στο τέλος της φετινής σεζόν ολοκληρώνεται και το συμβόλαιο της παρουσιάστριας με τον Alpha.

Με δεδομένο ότι ο σταθμός κάνει μια νέα αρχή στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, γίνεται εύκολα κατανοητό πως θα ήταν μια θετική εξέλιξη το να να αποκτήσει και πάλι τη Ναταλία Γερμανού στο δυναμικό του και να επανενεργοποιήσει και τη μεσημεριανή του ζώνη με το πρόσωπο που έχει καταγράψει έως τώρα τη μεγαλύτερη επιτυχία.

Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ νωρίς για να μπορέσουμε να προβλέψουμε ποια θα είναι η εξέλιξη, παρ’ όλα αυτά, με τη Ναταλία γνωρίζουμε ότι φλέρταρε στο κοντινό παρελθόν και το Mega και παρά το γεγονός ότι η ίδια παραμένει σταθερή στις συνεργασίες της, μια δελεαστική πρόταση είναι πάντα συζητήσιμη…