Σάκης Αρναούτογλου για την υιοθεσία του γιου του: «Εκείνος μας επέλεξε, τον σπούδασα με έναν μισθό από την ΕΡΤ3»

Σάκης Αρναούτογλου

"Όταν είναι μικρά τα παιδιά, το διαλέγουν και σου το δίνουν. Όταν όμως είναι μεγάλο, πρέπει να το ρωτήσουν εάν θέλει και το ίδιο το παιδί".

Ο ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, Σάκης Αρναούτογλου, μιλάει στη «Super Κατερίνα» για την απόφασή του να κατέβει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές, τις εσωκομματικές εξελίξεις και τις σχέσεις ανθρώπων – ρομπότ. Τον γνωστό μετεωρολόγο συνάντησε στις Βρυξέλλες ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Φτάνοντας σε μία ηλικία, στα 55 μου, και έχοντας αποκομίσει αρκετά πράγματα και ως Έλληνας αλλά και σπουδάζοντας στο εξωτερικό, είχα πάντα σκοπό πώς θα μπορούσα κι εγώ να συνεισφέρω με τον δικό μου τρόπο στη χώρα μου», δηλώνει ο Σάκης Αρναούτογλου.

«Τη βραδιά των αποτελεσμάτων ήμουν στο σπίτι με τη γυναίκα μου και είχαμε παραγγείλει πίτσα. Έβλεπα τον εαυτό μου στα κανάλια, βλέπω ότι πάω πάρα πολύ καλά και δεν το είχα συνειδητοποιήσει για δυο-τρία 24ωρα ότι βγήκα», περιγράφει για την εκλογική βραδιά του Ιουνίου ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Στην ΕΡΤ3 τόσα χρόνια ήμουν δημόσιος υπάλληλος με λίγα περισσότερα από 900 ευρώ. Όταν κάνεις κάτι που σου αρέσει και ζεις αξιοπρεπώς, μπορείς και τα βγάζεις πέρα. Σπούδασα κι ένα παιδί με αυτά τα λεφτά. Ο Τηλέμαχος μας επέλεξε. Όταν είναι μικρά τα παιδιά, το διαλέγουν και σου το δίνουν. Όταν όμως είναι μεγάλο, πρέπει να το ρωτήσουν εάν θέλει και το ίδιο το παιδί», απαντά ο Σάκης Αρναούτογλου για την υιοθεσία του γιου του.

«Κανένας δεν μπορεί να παρεμβαίνει στην ευτυχία δύο ανθρώπων. Ζούμε μόνο μία φορά. Όταν οι άνθρωποι αυτοί δεν δίνουν κανένα δικαίωμα, δεν προκαλούν κανένα πρόβλημα στην κοινωνία, κοιτάνε το σπίτι τους και πώς να δώσουν αγάπη, εγώ δεν μπορώ να παρέμβω, είτε αυτοί είναι δύο ενήλικες άνδρες, είτε δύο ενήλικες γυναίκες», επισημαίνει ο Σάκης Αρναούτογλου για το θέμα της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.