Καθηλώνει η Ηρώ Μουκίου: «Απέβαλα στον τρίτο μήνα από παλινδρόμηση, είπα ότι δεν θέλω να ξαναπροσπαθήσω»

Ηρώ Μουκίου

"Δεν μου επιτρέπεται να μιλάω για την κόρη μου. Έχει δίκιο. Τα παιδιά δεν μας ανήκουν".

Στον καναπέ της εκπομπής Super Κατερίνα κάθισε το πρωί της Τετάρτης (25/9) η Ηρώ Μουκίου, με αφορμή την αποψινή πρεμιέρα της σειράς «Άγιος Έρωτας» στον Alpha. Η γνωστή ηθοποιός έκανε μία σύντομη αναδρομή στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή, εξομολογούμενη μεταξύ άλλων την αποβολή της κύησης την οποία υπέστη πριν χρόνια στη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

«Ήμουν ερωτική μετανάστρια. Εμένα μου αρέσει, όταν φτάνω κάπου, να φεύγω, να αποστασιοποιούμαι και να βλέπω τη μεγάλη εικόνα. Τον σύζυγό μου τον γνώρισα σε μία περιοδεία. Είχα πάει σε ένα μπαρ μετά την παράσταση και μας σύστησαν. Τα άφησα όλα και πήγα να ζήσω μαζί του στη Λάρισα», περιγράφει η Ηρώ Μουκίου.

«Είμαστε μαζί 23 χρόνια. Την αποβολή στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου την έπαθα το 2004, ήμουν στον τρίτο μήνα και έπαθα παλινδρόμηση κύησης για άγνωστο λόγο. Συμβαίνει αυτό, όταν προκύπτει ένα θέμα με το έμβρυο, ο οργανισμός θέτει τον ίδιο του τον εαυτό σε αποβολή, γιατί προηγείται η υγεία της εγκυμονούσας», εξομολογείται στη συνέχεια η ηθοποιός στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα. Και απογοητεύτηκα, γιατί δεν είχα ξαναζήσει μία αποβολή και είχα αρχίσει να συνηθίζω στην ιδέα ότι θα αποκτήσουμε δεύτερο παιδί. Και από την άλλη είπα: αφού έτσι έχουν τα πράγματα και δεν ευδοκίμησε, δεν θέλω να ξαναπροσπαθήσω», παραδέχεται η Ηρώ Μουκίου στην κάμερα του Alpha.

«Δεν μου επιτρέπεται να μιλάω για την κόρη μου. Είναι γιατρός, επιστήμων και έχει επιλέξει αυτό, διότι δεν ανήκει στον χώρο της δημοσιότητας. Έχει δίκιο. Τα παιδιά δεν μας ανήκουν, ώστε να τα περιφέρουμε και να καρπωνόμαστε τις δικές τους επιτυχίες», απαντά σε σχετική ερώτηση η Ηρώ Μουκίου.