Γιώργος Λιβάνης: «Ένας αστρολόγος προέβλεψε ότι το ’24 θα γίνω μπαμπάς, τον ψάχνω τώρα»

Γιώργος Λιβάνης

"Χαίρομαι πολύ που το μωρό μοιάζει σε εκείνην. Μου αρέσει να τη βοηθάω, είμαι ενεργός μπαμπάς".

Για τον ερχομό του πρώτου του παιδιού και τον νέο του ρόλο ως πατέρας μίλησε ο Γιώργος Λιβάνης. Ο γνωστός τραγουδιστής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Buongiorno, όπου εξομολογήθηκε τα συναισθήματά του και τις καινούργιες «υποχρεώσεις» που ήρθαν στη ζωή του μετά τη γέννηση του μικρού τους αγοριού με την Ανδρομάχη.

«Είναι η πιο γλυκιά κούραση που μπορεί να συναντήσει άνθρωπος. Κοιμάσαι όσο χρειάζεται να κοιμηθείς. Χαίρομαι πολύ που μοιάζει στην Ανδρομάχη, γιατί με αυτήν είμαι ερωτευμένος, οπότε ήθελα σίγουρα να της μοιάζει», δήλωσε ο Γιώργος Λιβάνης.

«Είχαμε μαζευτεί 40 άτομα στο μαιευτήριο, συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες. Ήταν η πιο ωραία εμπειρία στη ζωή μου. Αλλαγή νιώθεις από το πρώτο δευτερόλεπτο, γιατί πρέπει να αναλάβεις μια ευθύνη, φέρνεις μια ζωή στον κόσμο, σκέφτεσαι τα πράγματα διπλά και τριπλά. Αυτό που κρατάω είναι η πρώτη στιγμή που μας έφεραν το μωρό στο δωμάτιο. Είναι το κάτι άλλο», περιέγραψε ο τραγουδιστής στη Φαίη Σκορδά και στους συνεργάτες της.

«Είμαι ενεργός μπαμπάς και επειδή πρέπει να είμαι και επειδή μου αρέσει βοηθάω την Ανδρομάχη, χαίρομαι να το κάνω. Εκείνη μπορεί να θηλάζει κι εγώ να κάνω όλα τα υπόλοιπα. Η ζωή σου τα φέρνει πολλές φορές τα πράγματα, μπορεί να μην περιμένεις κάτι. Το θέμα είναι να είσαι έτοιμος. Αυτήν την στιγμή είμαι έτοιμος να είμαι μπαμπάς», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Λιβάνης στην πρωινή εκπομπή εκπομπή του MEGA.

«Το ’22 ήρθε ένας αστρολόγος στο μαγαζί που ήμουν με τον Νίκο Οικονομόπουλο και μου ζήτησε να βγούμε μία φωτογραφία. Δεν θυμάμαι το όνομά του και του κάνω παράκληση να έρθει να βρει, γιατί τον ψάχνω. Μου λέει: στο δεύτερο εξάμηνο του ’24 θα περιμένεις μωρό και όχι με την κοπέλα που είσαι τώρα. Του λέω: αδερφέ, αυτό αποκλείεται», περιέγραψε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γιώργος Λιβάνης.