Παναγιώτης Στάθης και Γιάννης Κολοκυθάς απόρησαν με το θέμα της Espresso: «Αυτό είναι το beef; Η κυρία Θεοδώρα τι είναι;»

Παναγιώτης Στάθης

"Πριγκίπισσα είναι αυτή; Τι είναι; Είναι από τη Δανία".

Έναν απολαυστικό διάλογο γεμάτο «βασιλικές» απορίες είχαν ο Παναγιώτης Στάθης και ο Γιάννης Κολοκυθάς στον αέρα του ΟΡΕΝ. Οι παρουσιαστές της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος», κατά την ανάγνωση των εφημερίδων το πρωινό της Τετάρτης (25/9), έπεσαν πάνω στο πρωτοσέλιδο της Espresso, που αφορούσε στον επικείμενο γάμο της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ.

«Να δούμε αυτό το θέμα. Πάρτι εστεμμένων με «δούκισσα Μενδώνη», λέει εδώ πέρα. Μέχρι τη Βουλή έφτασε η προγαμιαία δεξίωση της Θεοδώρας στους κήπους του Βυζαντινού Μουσείου. Σου λέει κάτι, Γεωργαντή;», ρώτησε αρχικά ο Γιάννης Κολοκυθάς τη συνεργάτιδά του, ενώ ο Παναγιώτης Στάθης διάβασε περισσότερες λεπτομέρειες από το σχετικό ρεπορτάζ.

«Για την παραχώρηση των κήπων του Βυζαντινού Μουσείου γίνεται όλο αυτό», επισήμανε ο δημοσιογράφος του ΟΡΕΝ.

«Ααα… το οποίο το ενοικίασε. Το beef είναι αυτό;», αναρωτήθηκε ο Παναγιώτης Στάθης, με τον Γιάννη Κολοκυθά να υπογραμμίζει το ποσό των 15.000 ευρώ που φέρεται να έδωσε η βασιλική οικογένεια για την ενοικίαση του χώρου.

«Πριγκίπισσα είναι αυτή; Τι είναι; Η κυρία Θεοδώρα τι είναι;», ρώτησε στη συνέχεια ο Παναγιώτης Στάθης, με τους συνεργάτες του να του απαντούν «είναι από τη Δανία».