Αφροδίτη Γραμμέλη: «Εδώ είμαι για να σας πω πόσο χρονών είμαι ή να σας πω την άποψή μου για τα τηλεοπτικά;»

Αφροδίτη Γραμμέλη

"Γιατί να δηλωθεί η ηλικία της κα Στάη;"

Με αφορμή το σχόλιο που έκανε ο Δήμος Βερύκιος για την Έλλη Στάη, η κουβέντα πήρε φωτιά στο Πρωινό. Η Αφροδίτη Γραμμέλη εξέφρασε ευθαρσώς την αντίθεσή της στα όσα ειπώθηκαν και η ένταση ανέβηκε στο τραπέζι.

Δείτε εδώ τι είπε ο Δήμος Βερύκιος για την Έλλη Στάη

«Αυτό τώρα γιατί έπρεπε να ειπωθεί; Γιατί έπρεπε να σχολιάσουμε το πρόσωπο της κυρίας Σταή; Η κα Στάη εμφανίζεται ως μοντέλο στην τηλεόραση; Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να σχολιάσουμε την εικόνα της κα Στάη, της οποίας ο ρόλος τηλεοπτικά είναι ο δημοσιογραφικός της ρόλος. Δεν βρίσκω κανένα λόγο, δεν το κάναμε και για τους άντρες και πολύ σωστά δεν το κάναμε. Διαφωνώ με τον Δήμο», είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη και συνέχισε:

«Δεν είπε ότι είναι μια όμορφη γυναίκα και ότι η Έλλη μεγαλώνει όμορφα. Ο Δήμος είναι ένας άνθρωπος που αυτοσχεδιάζει, είναι ένας πολύ έμπειρος άνθρωπος».

Στη συνέχεια, η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε σε υψηλότερους τόνους: «Γιατί να δηλώνουμε την ηλικία μας στην τηλεόραση; Γιατί να δηλωθεί η ηλικία της κα Στάη; Εγώ εδώ είμαι για να σας πω πόσο χρονών είμαι ή να σας πω την άποψή μου για τα τηλεοπτικά; Η Έλλη Στάη είναι δημοσιογράφος που σχολιάζει την τηλεοπτική επικαιρότητα, για ποιο λόγο να πούμε αν φαίνεται μπεμπέκα; Δεν είπα να σταυρώσουμε τον Δήμο Βερύκιο αλλά σε κάθε περίπτωση το να λες «μπεμπέκα στα 70″, πώς το ακούτε»;