Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή: Αυτά είναι τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα της ταινίας

Τι Ψυχή

Η επιτυχημένη σειρά του MEGA επιστρέφει κινηματογραφικά τους επόμενους μήνες.

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή έχει γίνει γνωστή εδώ και αρκετούς μήνες. Η δημοφιλής αλλά αδικοχαμένη σειρά του MEGA θα αναβιώσει, έπειτα από 24 χρόνια, υπό τη μορφή δύο ταινιών, η μία εκ των οποίων θα βγει στους κινηματογράφους μέσα στον χειμώνα.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε στα γυρίσματα της ταινίας, όπου συνάντησε την Κατερίνα Ζαρίφη. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια, που τα τελευταία χρόνια έχει εμπλακεί ενεργά με την υποκριτική, θα κάνει ένα guest στην εμβληματική σκηνή της σειράς στον Εθνικό Κήπο μαζί με την Βασιλική Ανδρίτσου.

«Δεν το πίστευα, πραγματικά σας μιλάω. Με πήρε τηλέφωνο ο Αλέξανδρος Ρήγας και μου λέει: ξέρεις, δεν είναι κάτι μεγάλο. Του λέω: έρχομαι να κάνω και τον θάμνο, ακόμα και τη φτέρη», δήλωσε με χιούμορ η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Είναι μία ιστορική στιγμή το Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή. Μόνο και μόνο που θα είμαι σε αυτή την ομάδα και θα συμμετέχω έστω και λίγο ήταν μεγάλη χαρά. Καινούργιο καστ, πολύ ίδιο αλλά και εντελώς διαφορετικό. Θα γίνει χαμός με αυτό», περιγράφει η ραδιοφωνική παραγωγός στην κάμερα του Alpha.