Ενοχλημένη η Δέσποινα Καμπούρη με τον Δημήτρη Σαράντο: «Το σχόλιό του είχε υπονοούμενο που με νευριάζει πολύ»

Δέσποινα Καμπούρη

"Δεν μπορείς εσύ να μου βάζεις εμένα τέτοιες ταμπέλες χωρίς καν να το έχω πει".

Στα παρασκήνια των «Weekenders» βρέθηκαν η κάμερα του Super Κατερίνα και ο ρεπόρτερ Ξενοφών Σκιντζής. Οι συντελεστές της εκπομπής έκαναν τις δηλώσεις τους λίγο μετά την πρεμιέρα και μεταξύ άλλων η Δέσποινα Καμπούρη απάντησε στο σχόλιο που δέχθηκε από τον Δημήτρη Σαράντο, ο οποίος ανέφερε πως η ίδια, ενώ είχε δηλώσει ότι θέλει να σταματήσει την τηλεόραση για να ασχοληθεί με τα παιδιά της, τελικά πήρε θέση στο πρωινό Σαββατοκύριακο του ΑΝΤ1.

«Εγώ δεν έχω πει ποτέ κάτι τέτοιο. Έχω την αίσθηση ότι ο Δημήτρης Σαράντος πρέπει να με μπέρδεψε με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Δεν μπορώ να το δικαιολογήσω διαφορετικά, γιατί εγώ πραγματικά δεν θυμάμαι ποτέ να δήλωσα κάπου ότι αποφάσισα αυτή τη σεζόν να μη δουλέψω και να ασχοληθώ με τα παιδιά μου», επισημαίνει η Δέσποινα Καμπούρη.

«Το σχόλιό του είχε ένα υπονοούμενο, που εμένα με νευριάζει πάρα πολύ, το «είπα-ξείπα». Δεν μπορείς εσύ να μου βάζεις εμένα τέτοιες ταμπέλες χωρίς καν να το έχω πει», υπογραμμίζει η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

«Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα πρέπει να ζητήσω δημόσια συγνώμη που είχα δηλώσει ότι θέλω να ασχοληθώ με το τραγούδι και το YouTube», είπε υπό μορφή… απολογίας και η Εβελίνα Νικόλιζα για τη δική της περίπτωση, που επίσης δέχθηκε παρεμφερές σχόλιο από τον γνωστό δημοσιογράφο.