Ευγενία Σαμαρά: «Με ζορίζει πραγματικά, το δουλεύω με τον εαυτό μου και με θεραπευτές»

Ευγενία Σαμαρά

"Δεν ξέρω τι είναι υγιές ή όχι. Εμένα με ζορίζει πάρα πολλές φορές, δηλαδή το να δυσκολεύομαι και να μπλοκάρω να ανοίξω τα δικά μου πράγματα με ζορίζει" δήλωσε η Ευγενία Σαμαρά.

Στο πρώτο επεισόδιο της 4ης σεζόν του theSPEAKERS Podcast, ο ιδρυτής των theSPEAKERS Απόστολος Κουμαρίνος συναντά την ηθοποιό Ευγενία Σαμαρά και συζητάνε για την αξία της αυθεντικότητας στη ζωή και στη δουλειά.

«Η εικόνα μου είναι ενός ανθρώπου κοινωνικού και είμαι φύσει κοινωνικός άνθρωπος. Ενώ είμαι κοινωνική, από την άλλη στην πραγματικότητα δεν ανοίγομαι τόσο πολύ. Δεν είναι ψέμα, δεν δείχνω κάτι που δεν είμαι. Είμαι πραγματικά ανοιχτή στο να γνωρίσω και να συζητήσω, αλλά μάλλον όχι τόσο πολύ στο να ανοίξω τα δικά μου κομμάτια. Δεν ξέρω τι είναι υγιές ή όχι. Εμένα με ζορίζει πάρα πολλές φορές, δηλαδή το να δυσκολεύομαι και να μπλοκάρω να ανοίξω τα δικά μου πράγματα με ζορίζει» σημείωσε η Ευγενία Σαμαρά.

«Δεν είναι σίγουρο ότι είναι υγιές για εμένα κι είναι κάτι που το δουλεύω και με τον εαυτό μου και με θεραπευτές και με αυτά που κάνει ο καθένας και τον βοηθάει. Όταν κάτι μπορεί να μην σε κάνει να νιώθεις καλά. για εσένα μπορεί να μην είναι υγιές. Τα τελευταία δύο χρόνια συνειδητοποιώ ότι δεν αφήνομαι. Θέλω να αλλάξει» συμπλήρωσε η Ευγενία Σαμαρά.