Γη της Ελιάς: Στο στόχαστρο της σατανικής Νόρας η μικρή Στελλίτσα

Γη της Ελιάς

Διάβολος μεταμορφωμένος σε άγγελο η Νόρα στα νέα επεισόδια στη Γη της Ελιάς.

Πρεμιέρα έχει απόψε ο τέταρτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς με νέα πρόσωπα να καταφθάνουν στη Μάνη και να μπλέκουν τις ζωές των πρωταγωνιστών σε νέες περιπέτειες.

Δύο από τα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στα πρώτα επεισόδια της σειράς θα είναι ο Μιχάλης και η σύντροφός του, Νόρα, την οποία θα υποδυθεί η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Μπορεί οι δυο τους να κερδίζουν την εύνοια όλου του χωριού, αλλά στην πραγματικότητα η Νόρα κρύβει ένα τρομερά σκοτεινό μυστικό παρά τη γλυκιά της φυσιογνωμία. Η Νόρα, η οποία θα συστηθεί ως παιδοψυχολόγος, είναι μέλος μίας εγκληματικής οργάνωσης που διακινεί πορνογραφικό υλικό ανήλικων κοριτσιών και θα προσπαθήσει να μπλέξει στα δίχτυα της την Αγγελική και τη Φιλιώ.

Στη συνέχεια σύμφωνα με το περιοδικό MyTv και τη Μαίρη Καράμπελα, η ίδια θα βάλει στο στόχαστρο και τη μικρή Στελλίτσα, την κόρη της Βασιλικής με στόχο να ικανοποιήσει τα αρρωστημένα γούστα των πελατών της οργάνωσης. Ενώ οργανώνεται η απαγωγή της Φιλιώς, η Νόρα έχει εντοπίσει ήδη το επόμενό της θύμα στο πρόσωπο της Στελλίτσας. Απεναντίας, η Βασιλική καλοδέχεται το ζευγάρι και το αντιμετωπίζει με μεγάλη φιλικότητα δίχως να γνωρίζει το σατανικό σχέδιο της Νόρας. Τής αποκαλύπτει πως πρόσφατα έχασε τον σύζυγό της και σκέφτεται ότι λόγω της ιδιότητάς της ως παιδοψυχολόγος θα μπορέσει να βοηθήσει την κόρη της να ξεπεράσει το τραύμα της.