Απόστολος Γκλέτσος: «Ο Στέφανος Κασσελάκης καταστράφηκε μόνος του, δεν κάνει το παιδί»

Απόστολος Γκλέτσος

"Αν 11 μήνες δεν κατάλαβε που βρέθηκε, δεν είναι δυνατόν να καταλάβει και να αλλάξει τώρα" υπογραμμίζει ο Απόστολος Γκλέτσος.

Με αφορμή την απόφαση να διεκδικήσει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» το πρωινό του Σαββάτου στο Μεγάλο Κανάλι. Ο δημοφιλής ηθοποιός εστίασε, μεταξύ άλλων, στην υποψηφιότητα του Παύλου Πολάκη αλλά και στην «καταστροφή», όπως την χαρακτηρίζει, του Στέφανου Κασσελάκη.

Ειδικότερα, ο Απόστολος Γκλέτσος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είπα ανοιχτά ότι θα στηρίξω τον κ. Πολάκη. Ερωτήθηκα για την περίπτωση που είναι ο κ. Πολάκης αρχηγός, αν θα τον υπηρετήσω και είπα σαφώς. Αυτή την απάντηση είπα ότι δεν την έχω δώσει στον εαυτό μου, ποιον θα υποστηρίξω στον δεύτερο γύρο. Σίγουρα εάν είναι ο Κασσελάκης με οποιονδήποτε άλλον, θα είμαι με τον οποιονδήποτε άλλον».

«Αν βγει ξανά αρχηγός ο κ. Κασσελάκης, χωρίς θόρυβο και χωρίς να παραγοντίσω, θα πάρω το καπελάκι μου και θα πάω στο σπιτάκι μου. Ο κ. Πολάκης πιστεύω, ναι, ότι είναι ένα στέλεχος που θα μπορούσε να συσπειρώσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα ήθελα να επιστρέψει ο Αλέξης Τσίπρας… χθες. Δεν θα κρίνω όμως εγώ τον κ. Τσίπρα ποτέ. Δημόσια, τουλάχιστον».

«Ο Στέφανος Κασσελάκης καταστράφηκε μόνος του. Δεν μας πείραξε ποτέ η σχέση του, ούτε καν το βάζω στη συζήτηση. Δεν με νοιάζει τι έκανε πριν στη ζωή του κι αν έδειχνε τα σπίτια του. Εγώ τον γνώρισα σαν αρχηγό. Δεν γίνεται λοιπόν ο αρχηγός της Αριστεράς να βγαίνει και να κάνει επίδειξη προσωπικού πλούτου» πρόσθεσε, επίσης, ο Απόστολος Γκλέτσος σε αυτές τις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA. «Δεν κάνει το παιδί! Δεν είναι ότι μετανιώνει και ξαναρχίζει, δεν κάνει! Αν 11 μήνες δεν κατάλαβε που βρέθηκε, δεν είναι δυνατόν να καταλάβει και να αλλάξει τώρα».