Ελένη Μενεγάκη: Η τρυφερή φωτογραφία στην παραλία με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο

Ελένη Μενεγάκη

"Έναν τον έχω αλλά κάνει για πολλούς! Ο γιος μου που με κάνει ευτυχισμένη και περήφανη κάθε μέρα!".

Μπορεί η φετινή τηλεοπτική σεζόν να έχει ήδη ξεκινήσει και οι εκπομπές να κάνουν πρεμιέρα η μία μετά την άλλη, η Ελένη Μενεγάκη επιλέγει να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, δίνοντας περισσότερο χρόνο και αφοσίωση στον εαυτό της και στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η επιτυχημένη παρουσιάστρια, μετά την παραδοχή της στο κλείσιμο της περσινής σεζόν πως αποχωρεί οριστικά από την καθημερινή ζώνη της τηλεόρασης, πέρασε ένα ανέμελο καλοκαίρι, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης, κάποιες από τις οποίες μοιράστηκε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως όλα δείχνουν οι ξέγνοιαστες στιγμές δεν τελειώνουν ούτε τον Σεπτέμβριο, αφού η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μία νέα φωτογραφία το μεσημέρι της Παρασκευής (20/9), στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο, στην παραλία.

«Έναν τον έχω αλλά κάνει για πολλούς! Ο γιος μου που με κάνει ευτυχισμένη και περήφανη κάθε μέρα!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας η Ελένη Μενεγάκη, συγκεντρώνοντας «βροχή» σχολίων και αγάπης από τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki