Θανάσης Πατριαρχέας: «Πρέπει να ακούμε το μέσα μας, δεν θα κάτσω σε μία σχέση που δεν περνώ καλά»

Θανάσης Πατριαρχέας

"Θυμάμαι ότι είχε γίνει ένα άσχημο πράγμα στο ξενοδοχείο, που δεν θέλω να το πω και αναγκάστηκα να φύγω στα μέσα της σεζόν. Εκεί είπα τέρμα κι ότι παλεύω μόνο ως ηθοποιός" ανέφερε ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Ο Θανάσης Πατριαρχέας βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Πέμπτης και μίλησε για τη στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί πιο ενεργά με την υποκριτική καθώς δεν είχε περάσει καλά σε άλλη εργασία.

«Από πολύ νωρίς σταμάτησα να ζητώ χρήματα από το σπίτι. Άρχισα να δουλεύω από πολύ νωρίς. Έγινε από ξενοδοχεία, barman. Θυμάμαι ότι είχε γίνει ένα άσχημο πράγμα στο ξενοδοχείο, που δεν θέλω να το πω και αναγκάστηκα να φύγω στα μέσα της σεζόν. Εκεί είπα τέρμα κι ότι παλεύω μόνο ως ηθοποιός. Αυτό το πράγμα ήταν τόσο στο μεταίχμιο, που με οδήγησε να πάω παρακάτω. Αν στο μυαλό σου έχεις δικλείδα, δεν σε αφήνει να ανοίξεις τα φτερά σου» δήλωσε ο Θανάσης Πατριαρχέα και συνέχισε:

«Σίγουρα πρέπει να ακούμε το μέσα μας. Από ένα σημείο και μετά φτάνουμε σε μία ηλικία, που οφείλουμε να ακούσουμε τη φωνούλα μέσα μας. Είμαι από τους ανθρώπους που δεν μπορώ να κάτσω σε μία σχέση είτε επαγγελματική είτε προσωπική είτε με συγγενείς… Βάζω τα όριά μου και ότι εδώ δεν περνώ καλά. Το κακό είναι κακό».