Αντώνης Παπαηλίας: «Έχω ταλαιπωρηθεί οικονομικά αλλά δουλεύω παράλληλα 11 χρόνια σαν σερβιτόρος»

Αντώνης Παπαηλίας

Για έναν ηθοποιό είναι δύσκολο από πολλές πλευρές να κάνει μόνο μια δουλειά αλλά θα το ρισκάρουμε" ομολογεί ο Αντώνης Παπαηλίας.

Ο Αντώνης Παπαηλίας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Γκρόσι το πρωινό της Πέμπτης. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο ηθοποιός μίλησε για την τηλεοπτική συνεργασία που είχε την περσινή σεζόν με την Κατερίνα Ζαρίφη, την ανασφάλεια του επαγγέλματος του αλλά και τον λόγο που σταμάτησε να εργάζεται τη νύχτα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Παπαηλίας δήλωσε χαρακτηριστικά πως «από την Οδό Ζαρίφη μου έμεινε το χαμόγελο, περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Εννοείται ότι κρατάμε σχέσεις και με την Κατερίνα Ζαρίφη και με όλους. Η Κατερίνα μου είχε πει ότι μερικές φορές δεν χρειάζεται να είμαι τόσο καλός και ευκολόπιστος αλλά δεν γνωρίζω ακόμα την τεχνική αυτή. Θα τη μάθω όμως σιγά σιγά».

«Για έναν ηθοποιό είναι δύσκολο από πολλές πλευρές να κάνει μόνο μια δουλειά αλλά θα το ρισκάρουμε, θα το δοκιμάσουμε και ότι γίνει. Έχω ταλαιπωρηθεί οικονομικά αλλά, επειδή δουλεύω και πολλά χρόνια σε εστιατόρια, δεν ξέμεινα από δουλειά. Υπάρχει ένα κατάστημα στη Νέα Ερυθραία με το οποίο συνεργάζομαι εδώ και 10 – 11 χρόνια που πηγαίνω να δουλεύω σαν σερβιτόρος παράλληλα με τις υπόλοιπες μου δουλειές».

«Είχα κάποια θέματα που έπρεπε να τα ρυθμίσω και για να τα ρυθμίσω αυτά έπρεπε να απέχω λίγο από τη νύχτα. Γενικότερα δεν μπορώ πάρα πολύ να ξενυχτάω και να είμαι σε εγρήγορση όλη την ημέρα, πια είναι απαγορευτικό» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Αντώνης Παπαηλίας στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο καθημερινό μαγκαζίνο του STAR.