Κατερίνα Καραβάτου – Σταματίνα Τσιμτσιλή συναντήθηκαν τηλεοπτικά για πρώτη φορά: «Είναι δυνατόν;»

Κατερίνα Καραβάτου

"Είχα αρχίσει να αισθάνομαι λίγο περίεργα, ειδικά τη χρονιά του MEGA με όλα όσα συνέβαιναν. Είχαν δίκιο τελικά οι άνθρωποι του Star".

Την Κατερίνα Καραβάτου υποδέχθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day της Πέμπτης (19/9). Οι δύο παρουσιάστριες συναντήθηκαν για πρώτη φορά τηλεοπτικά, γεγονός που δεν παρέλειψαν φυσικά να σχολιάσουν και οι ίδιες.

«Πόσο χαίρομαι που συνυπάρχουμε τηλεοπτικά; Γνωριζόμαστε, συμπαθιόμαστε αλλά είναι η πρώτη φορά που θα κάνουμε μία τέτοια κουβέντα. Το ‘χεις καταλάβει; Επειδή έχουμε κάνει παρέα, αγαπιόμαστε, έχουμε και τη Μαίρη (σ.σ Παλιαλέξη) που είναι συνδετικός κρίκος», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Τι ωραίοι που είστε, ρε παιδιά; Είναι δυνατόν να είναι η πρώτη φορά; Δεν το πιστεύω αυτό. Εγώ ήμουν σίγουρη ότι έχουμε κάνει άπειρες συνεντεύξεις μαζί», απάντησε η Κατερίνα Καραβάτου για την πρώτη τους τηλεοπτική συνύπαρξη.

«Δεν με πείραξαν τα σχόλια που έγιναν στην αρχή για μένα για το Power of Love, είχα το προηγούμενο με το My Style Rocks. Κι εκεί είχαν βγει κάποιοι και είχαν σχολιάσει τι δουλειά έχω εγώ εκεί και αν θα μπορέσω να τα καταφέρω. Εγώ αντιμετωπίζω όλα τα προγράμματα με την ίδια αγάπη», ανέφερε λίγο αργότερα η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

«Ήθελα πολύ να κάνω αυτή την αλλαγή και να πάω σε κάτι διαφορετικό από τις εκπομπές που κάναμε, να δοκιμαστώ σε κάτι άλλο. Είχα αρχίσει να αισθάνομαι λίγο περίεργα, ειδικά τη χρονιά του MEGA με όλα όσα συνέβαιναν και δεν μπορούσαμε να είμαστε αμιγώς ψυχαγωγική εκπομπή. Έπρεπε να είσαι και λίγο ιατροδικαστής και λίγο εγκληματολόγος και λίγο δικηγόρος. Εμείς δεν ασχοληθήκαμε καθόλου», εξομολογείται η Κατερίνα Καραβάτου στο Happy Day.

«Τελικά οι άνθρωποι του Star είχαν πολύ δίκιο, πρέπει να υπάρχουν αμιγώς ψυχαγωγικές εκπομπές για να είναι ξεκάθαρο το προϊόν που παρουσιάζεις. Εμένα οι «ΚούΚου» είναι ένα πολύ λαμπρό σημείο μέσα μου και στην πορεία μου. Αγαπώ αυτή την εκπομπή μέχρι το τελευταίο της δευτερόλεπτο», παραδέχεται χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, η Κατερίνα Καραβάτου απάντησε και στα σχόλια που συνέκριναν το φετινό concept του My Style Rocks με το bootcamp του GNTM.

«Προσπαθήσαμε να το βγάλουμε ανανεωμένο, με νέες στήλες, δεν είναι μόνο το bootcamp, που υπάρχει και σε άλλα προγράμματα. Απλώς στο My Style Rocks δεν είχε γίνει μέχρι τώρα, δεν είχε φανεί. Αυτές είναι άλλωστε οι διαδικασίες που περνάνε επί της ουσίας, τώρα έγινε πιο οργανωμένα μπροστά στις κάμερες. Νομίζω ότι το κάναμε τέλεια, αν με ρωτάς», τόνισε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καραβάτου.