Ανδρέας Μικρούτσικος για Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν έχει τις ικανότητες για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ»

Ανδρέας Μικρούτσικος

"Χθες είχαμε τον Απόστολο, σήμερα τον Δημήτρη, αύριο θα έχουμε άλλους τέτοιους αλλά δεν θα έχουμε ψηφοφόρους..."

Την διάθεση του Δημήτρη Παπανώτα να θέσει υποψηφιότητα για αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μαζί με την Φαίη Σκορδά και την υπόλοιπη ομάδα του Buongiorno, το πρωινό της Πέμπτης στον αέρα του Μεγάλου Καναλιού. Μάλιστα, ο έμπειρος παρουσιαστής υπογράμμισε τον κίνδυνο που υπάρχει για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ειδικότερα, αμέσως μετά τις δηλώσεις του δημοσιογράφου στην κάμερα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «χθες στον Απόστολο Γκλέτσο έθεσα ένα ερώτημα, «σε λίγο στον ΣΥΡΙΖΑ θα γεμίσουν με υποψήφιους προέδρους αλλά θα εκλείψουν οι ψηφοφόροι». Αυτό έχω να απαντήσω σε όλες αυτές τις προτάσεις ανθρώπων που δεν είναι τα κομματικά εκείνα στελέχη που έχουν φάει τη ζωή τους στο κίνημα της Αριστεράς και έχουν την έννοια του επαγγελματικού πολιτικού στελέχους».

«Γιατί μαχητής μπορείς να είσαι και να πάρεις πόστα, αλλά για να γίνεις πρόεδρος θέλει ειδικές ικανότητες και δεξιότητες δεν έχει ούτε ο Απόστολος ούτε ο Δημήτρης ούτε εγώ ούτε εσύ ούτε κανένας. Με τον Στέφανο Κασσελάκη είδατε και είδαμε που κατάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ».

«Άρα να μην είναι ένα κόμμα υποψηφίων προέδρων αλλά ένα κόμμα που αντιπροσωπεύει τον λαό, δηλαδή ψηφοφόρων. Αν συνεχιστεί αυτή η ιστορία. Χθες είχαμε τον Απόστολο, σήμερα έχουμε τον Δημήτρη, αύριο θα έχουμε άλλους τέτοιους αλλά δεν θα έχουμε ψηφοφόρους» επισήμανε, εν συνεχεία, ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της νέας εκπομπής της Φαίης Σκορδά στο MEGA.