Survivor: Που πήγε η Εκατερίνα Λιντβίνοβα – Ανατροπή με το μέρος που βρίσκεται

Survivor

Οι νέοι παίκτες που συνάντησε η Εκατερίνα στο νησί της εξορίας.

Εκπλήξεις κι ανατροπές περιμένουν τους παίκτες του νέου κύκλου του Survivor. H πρώτη ήρθε με την Εκατερίνα Λιντβίνοβα, η οποία ναι μεν ηττήθηκε στο χθεσινό αγώνισμα και ακολουθήθηκε η σχετική διαδικασία της αποχώρησης, ωστόσο δεν βρέθηκε εκτός παιχνιδιού.

Η νεαρή παίκτρια, που με την παρουσία της στο Survivor κατάφερε να κατακλύσει τα social media, μεταφέρθηκε σε ένα άλλο σημείο του νησιού απομονωμένη και με ελάχιστες προμήθειες δίχως να το γνωρίζουν οι συμπαίκτες της. Όπως προβλήθηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες, ένα νέο στοιχείο αποφάσισε να εντάξει η παραγωγή στο παιχνίδι, αφού η Εκατερίνα βρέθηκε στο νησί της εξορίας.

Κι ενώ η ίδια μιλούσε στην κάμερα για τους συμπαίκτες της που την καταψήφισαν, ξαφνικά νέοι παίκτες ξεπρόβαλαν μπροστά της, οι οποίοι δεν είχαν καταλάβει τον λόγο της παραμονής της. Ποιοι είναι οι παίκτες που είδαμε; Ο λόγος για τον Κύπριο Βλαδίμηρο Σιήκκη, την 22χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια fitness Χριστιάνα Γρηγοράσκου, την προπονήτρια φυσικής αγωγής Μαρία Κερασιώτη, το μοντέλο και αθλήτρια Μαίρη Πετεινάρη και τον δημοσιογράφο από τη Σύρο, Μιχάλη Κονδύλα.

Η Εκατερίνα τους εξήγησε πως οι συμπαίκτες της την έδιωξαν με του ίδιους να απορούν με τους νέους κανόνες του Survivor.