Χρύσα Φώσκολου: «Μιλήσαμε με την Ευλαμπία Ρέβη, ο καθένας κάνει τις επιλογές του»

Χρύσα Φώσκολου

"Μου είπε καλή επιτυχία, της είπα καλή επιτυχία σε ότι κάνει στη ζωή της και όλα καλά" εκμυστηρεύτηκε η Χρύσα Φώσκολου.

Με αφορμή τη νέα τηλεοπτική της συνεργασία με τον Σπύρο Χαριτάτο, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του OPEN, η Χρύσα Φώσκολου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno το πρωινό της Τρίτης στο MEGA. Μάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε πως δέχθηκε και τις ευχές της προκατόχου της!

Πιο συγκεκριμένα, η Χρύσα Φώσκολου δήλωσε πως «πήγαμε πολύ καλά με τον Σπύρο Χαριτάτο, όλα είναι καλά δόξα τω Θεώ. Έχουμε δέσει με τον Σπύρο και με όλη την ομάδα γιατί, έτσι κι αλλιώς, στην ενημέρωση είμαστε μια ομάδα, μια οικογένεια, οπότε δεν έχουν αλλάξει και πάρα πολλά. Ωστόσο είμαι πολύ χαρούμενη, νομίζω ότι πήγε πολύ καλά το πρώτο Σαββατοκύριακο και έτσι θα συνεχίσουμε».

«Είχα ένα προγραμματισμένο χειρουργείο το οποίο ο μόνος λόγος που το ανακοίνωσα είναι γιατί δεν πρέπει να φοβόμαστε. Πρέπει να κάνουμε όλοι μας τις εξετάσεις και να έχουμε τους ανθρώπους μας που μας στηρίζουν, είτε είναι συγγενείς είτε είναι φίλοι είτε είναι συνάδελφοι. Η αλήθεια είναι ότι εμένα με στήριξαν πάρα πολύ και η τηλεοπτική μου οικογένεια, η οποία δεν με άφησε να κάνω τίποτα αυτή την εβδομάδα και τους ευχαριστώ πάρα πολύ, αλλά και οι δικοί μου άνθρωποι».

«Βεβαίως και μιλήσαμε με την Ευλαμπία Ρέβη, μου είπε καλή επιτυχία. Της είπα καλή επιτυχία σε ότι κάνει στη ζωή της, όλα καλά. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του» πρόσθεσε, επίσης, η Χρύσα Φώσκολου στην ψυχαγωγική εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο Μεγάλο Κανάλι.