Εξοργισμένος ο Γιώργος Λιάγκας με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για Κασσελάκη: «Τον γλείφατε όλοι, το έχω δει με τα μάτια μου και σας σιχάθηκα»

Γιώργος Λιάγκας

«Κάνετε επανάσταση σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ; Σιγά μη σκίσετε κανένα καλσόν, σύντροφοι!», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Άγριο ξέσπασμα κατά όλων όσοι –εντός ΣΥΡΙΖΑ- είναι εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη έκανε ξανά σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής, με αφορμή τις δηλώσεις Γκλέτσου στο Kontra, δεν άντεξε και τα είπε πάλι έξω από τα δόντια.

«Δεν καταλάβατε ποτέ ότι είναι lifestyle πρόσωπο; Εσείς τον γλείφατε τότε. Τότε τον γλείφατε όλοι πατόκορφα! Το έχω δει με τα μάτια μου και σας σιχάθηκα. Όλους εσάς που τώρα είστε οι πρώτοι που του κάνετε κριτική και λέτε “ντροπή, lifestyle, φασίστα κλπ.”, είσαστε άνθρωποι, που το έχω δει με τα μάτια μου, που τον ταίζατε στο στόμα. Και τώρα ξαφνικά, σαν δε ντρέπεστε, λέτε ότι είναι lifestyle;

Τότε, εσείς είστε χαζοί! Το βλέπατε και δεν το καταλαβαίνατε. Εγώ τα έλεγα πρώτος, ότι είναι lifestyle. Γι’ αυτό σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ έχετε φτάσει στο 8%, αυτό σας αξίζει και σας περνάει ο Βελόπουλος. Σαν δεν ντρέπεστε λίγο… Εσείς γλείφατε αυτό το φαινόμενο και τώρα το διώχνετε; Κάνετε επανάσταση; Σιγά μη σκίσετε κανένα καλσόν, σύντροφοι!», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.