Τάσος Ιορδανίδης: «Ποτέ δεν θα αποδεχόμουν να πάρω τη θέση ενός δημοσιογράφου»

Τάσος Ιορδανίδης

"Τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου τον εκτιμώ, τον σέβομαι και κάθισα να παρακολουθήσω κάποιες περσινές εκπομπές" ομολογεί ο Τάσος Ιορδανίδης.

Πρεμιέρα με το «Καλημέρα είπαμε;» είχαν πριν από λίγα 24ωρα η Ζωή Κρονάκη και ο Τάσος Ιορδανίδης στη δημόσια τηλεόραση και με αυτή την αφορμή παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star το πρωινό της Δευτέρας. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να κάνει σαφές πως δεν πήρε σε καμία περίπτωση τη θέση του προηγούμενου τηλεοπτικού παρτενέρ της δημοσιογράφου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Ιορδανίδης σημείωσε αρχικά πως «πράγματι είναι μια νέα συνθήκη αλλά αισθάνομαι πολύ ωραία γιατί είναι πολύ όμορφα διαμορφωμένη η παρέα».

«Τι απαντάτε σε όσους σχολιάζουν ότι είστε ηθοποιός και όχι δημοσιογράφος;» ρώτησε τότε η ρεπόρτερ για να τοποθετηθεί ο γοητευτικός πρωταγωνιστής ως εξής. «Πολύ σωστό το ερώτημα, πολύ σωστό και πρέπει να αποδειχθεί μέσα από τη δουλειά που θα καταθέσω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω. Δεν με ενοχλεί αν υπάρχει προκατάληψη γιατί θεωρώ ότι η κριτική πάντα κινητοποιεί ώστε να γινόμαστε καλύτεροι. Εντάξει, νομίζω πως δεν είμαι και ο πρώτος ηθοποιός ο οποίος έχει μεταπηδήσει στον χώρο της παρουσίασης.

«Τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου τον εκτιμώ και τον σέβομαι πάρα πολύ και δεν σας κρύβω ότι κάθισα να παρακολουθήσω κάποιες εκπομπές, που έκαναν πέρσι με τη Ζωή, ώστε να πάρω κάποια στοιχεία. Και βέβαια όμως δεν πρόκειται για αντικατάσταση, για όνομα του Θεού, αν είναι δυνατόν, να αντικαταστήσουμε έναν δημοσιογράφο και να βάλουμε εμένα που δεν το έχω ξανακάνει. Ποτέ δεν θα έμπαινα και όσοι με γνωρίζουν στο χώρο της υποκριτικής τόσα χρόνια, στον οποίο και έχω κινηθεί, ποτέ δεν θα αποδεχόμουν αν υπήρχε περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο» πρόσθεσε, ακόμα, ο Τάσος Ιορδανίδης σε αυτές τις τηλεοπτικές του δηλώσεις στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου στο STAR.