Μάργκοτ Ρόμπι: Έγκυος για πρώτη φορά η Χολιγουντιανή σταρ

Μάργκοτ Ρόμπι

Η DailyMail παρουσίασε εικόνες της Μάργκοτ Ρόμπι με τη φουσκωμένη της κοιλιά από τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών.

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της φαίνεται πως διανύει η Μάργκοτ Ρόμπι μιας και πρόκειται σε λίγους μήνες να γίνει για πρώτη φορά μανούλα.

Βλέποντας την επαγγελματική της διαδρομή να πηγαίνει περίφημα και η μια συνεργασία να διαδέχεται την άλλη στον κινηματογράφο, η εκθαμβωτική σταρ του Χόλιγουντ πλέει πλέον σε πελάγη ευτυχίας για το γεγονός πως διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη. Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, λοιπόν, η Μάργκοτ Ρόμπι και ο Τομ Ακερλέι μετρούν ήδη 11 χρόνια σχέσης και σύντομα θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Μάλιστα, η DailyMail παρουσίασε εικόνες της 34χρονης πρωταγωνίστριας με τη φουσκωμένη της κοιλιά από τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών στη λίμνη Κόμο.

«Είμαστε μαζί 24 ώρες την ημέρα. Δεν εργαζόμαστε μεμονωμένα πάνω σε κάτι. Είμαστε μαζί και δεν έχουμε εναλλαγές. Πλέον, όλα έχουν γίνει ένα» είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, ο σύντροφος της Μάργκοτ Ρόμπι, Τομ Ακερλέι σε πρόσφατη συνέντευξη του.