Πυρ και μανία ο Πάνος Σκουρολιάκος: «Μην το χαϊδεύουμε το κοινό, δεν είναι η απόλυτη αγιότητα»

Πάνος Σκουρολιάκος

"Η Μαρία Μπακοδήμου έβγαινε στη σκηνή, έλεγε μια ατάκα και έπεφτε το θέατρο" θυμάται, παράλληλα, ο Πάνος Σκουρολιάκος.

Ο Πάνος Σκουρολιάκος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη με αφορμή νέα θεατρική παράσταση. Μέσα σε όλα, το μεσημέρι της Κυριακής, ο έμπειρος ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην παλαιότερη θεατρική συνεργασία με την Μαρία Μπακοδήμου όσο και στα μοντέλα που αποφασίζουν ξαφνικά να εισέλθουν στον χώρο της υποκριτικής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Σκουρολιάκος εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως «η Μαρία ξέρει… Μαρία, πες τους ότι έχουμε μαζί! Ήταν καλή σαν ηθοποιός πολύ καλή. Και με το θέατρο δηλαδή να ασχολιόταν, την ίδια καριέρα θα έκανε. Ήταν έτοιμη, ρε παιδί μου. Έβγαινε στη σκηνή, έλεγε μια ατάκα και έπεφτε το θέατρο. Και ήταν πολύ νέα ηθοποιός, πάρα πολύ νέα ηθοποιός».

Όταν ο ηθοποιός ρωτήθηκε ωστόσο για τη συμμετοχή της Βίκυς Καγιά σε νέο κινηματογραφικό φιλμ, σε συνδυασμό με την υποψηφιότητα για βραβείο όπως και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, εκεί μάλλον είχε αντίθετη άποψη. «Το πιστεύετε αυτό; Τι είναι μια ταινία; Τι είναι μια τέχνη; Δηλαδή είχα ακούσει και παλιότερα ένα μοντέλο, που είχε τελειώσει η καριέρα σαν μοντέλο, έδωσε μια συνέντευξη που έπαιζε σε κάποιο σίριαλ και είχε πει «γιατί; 27 – 28 χρονών τελειώνει η καριέρα μας, γιατί να μην γίνω μετά ηθοποιός;». Δηλαδή ο ηθοποιός, το θέατρο, το σανίδι, οι ρόλοι είναι κάτι που μπορεί ο καθένας να ασχοληθεί όταν δεν έχει κάτι άλλο να κάνει».

«Δεν ξέρω ποιος φταίει, προφανώς όμως και το κοινό. Μην το χαϊδεύουμε γιατί κι αυτό επιβραβεύει ή δεν επιβραβεύει κάποια πράγματα. Δεν είναι η απόλυτη αγιότητα το κοινό» πρόσθεσε, επίσης, ο Πάνος Σκουρολιάκος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.