Josephine για Νίνο: «Στο σήμερα που βρίσκομαι δίνομαι ολοκληρωτικά, το διακινδυνεύω»

Josephine, Νίνο

"Το πιο ωραίο πράγμα στις ουσιαστικές σχέσεις είναι η διάθεση να θέλεις να είσαι με τον άνθρωπο σου" ομολογεί η Josephine.

Σε μια τρυφερή εξομολόγηση για τον έρωτα και τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νίνο προχώρησε η Josephine στο περιοδικό ΟΚ! και τη συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη. Μάλιστα, η νεαρή ποπ σταρ αποκάλυψε πως οι δυο τους είναι ξανά μαζί μετά από ένα μικρό διάστημα χωρισμού.

Στον έρωτα πως λειτουργείς;

Δεν θα μιλήσω γενικά. Θα μιλήσω για το τώρα. Στο σήμερα που βρίσκομαι δίνομαι ολοκληρωτικά. Το διακινδυνεύω. Θέλω να τα δίνω όλα και όπου βγει. Νομίζω ότι αυτό σου το βγάζει ο άνθρωπος που είσαι μαζί του. Μπορείς να καταλάβεις αν αυτό που ζεις είναι ξεχωριστό ή παροδικό.

Με τον Νίνο καταλαβαίνω ότι ζείτε κάτι ξεχωριστό. Μάλιστα, ύστερα από ένα σύντομο διάστημα, αρχίσατε να ακολουθείτε ξανά ο ένας τον άλλο στο Instagram. Να υποθέσω ότι είστε ξανά μαζί;

Ναι, είμαστε. Ε, τι να πω. Υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Είμαστε μαζί ενάμιση χρόνο τώρα. Νομίζω ότι όλα είναι μέσα στη ζωή και όλα είναι επιτρεπτά. Το ιδανικό βέβαια για μένα θα ήταν το κομμάτι της προσωπικής μας ζωής να το κρατάμε για μας. Να μην το βλέπει κανείς.

Τον προηγούμενο καιρό είχατε κάνει ένα διάλειμμα στη σχέση σας;

Νομίζω ότι το πιο ωραίο πράγμα στις ουσιαστικές σχέσεις είναι η διάθεση να θέλεις να είσαι με τον άνθρωπο σου. Η εξέλιξη μιας σχέσης έρχεται όταν υπάρχει πραγματική αγάπη.

Πηγή εικόνας: NDP Photo