Evgenia: «Όταν βλέπω ατάλαντες κοπέλες που τα πετάνε όλα και δεν πατάνε νότα, ντρέπομαι που είμαι τραγουδίστρια»

Evgenia

"Εγώ δεν θέλω τα παιδιά μου να ντραπούν ποτέ για τη μάνα τους, γι' αυτό πάντα τα ρωτάω αν τους ενοχλεί κάτι" δηλώνει η τραγουδίστρια Evgenia.

Με αφορμή τις live εμφανίσεις σε Ελλάδα και Αμερική, αυτό το καλοκαίρι, η Evgenia έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Ηλία Μαραβέγια. Μεταξύ άλλων, δε, η γοητευτική τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις πικρίες που έχει νιώσει στον χώρο του τραγουδιού αλλά και την προκλητικότητα που συχνά διακρίνει σε συναδέλφισσες της.

Πικρίες έχεις βιώσει σε αυτή τη δουλειά;

Ναι, με τις μικροπρέπειες που συμβαίνουν. Θέση στο πρόγραμμα, μικρόφωνα χαμηλωμένα, πόσο μεγάλη φωτογραφία θα έχει κάποιος έξω. Όλα αυτά είναι κουταμάρες, γιατί ο κόσμος που μας βλέπει είναι εκείνος που αποφασίζει και που θα μας τοποθετήσει.

Σκέφτηκες ποτέ να ντύνεσαι πιο προκλητικά στην πίστα ή να κάνεις κάποια fake σχέση με επώνυμο, για να γίνεις πιο γρήγορα γνωστή;

Όχι, γενικά δεν ντύνομαι προκλητικά. Είμαι πιο συντηρητική και πιστεύω ότι έχω τη φωνή για να κερδίσω το κοινό. Βλέπω στην πίστα κατά καιρούς ατάλαντες κοπέλες που τα… πετάνε όλα και δεν πατάνε νότα και πραγματικά ντρέπομαι που είμαι τραγουδίστρια. Εγώ δεν θέλω τα παιδιά μου να ντραπούν ποτέ για τη μάνα τους, γι’ αυτό και πάντα τα ρωτάω αν τους ενοχλεί κάτι στο ντύσιμο μου ή κάτι άλλο.

Επίσης, δεν θα έλεγα ποτέ ψέματα στους ανθρώπους που με στηρίζουν και αγαπούν τα τραγούδια μου για να γίνω πιο γρήγορα γνωστή. Με σκληρή δουλειά και υπομονή όλα γίνονται.