Ο Παντελής Καναράκης «κατακρεουργεί» τη Ναταλία Γερμανού: «Έβριζε την Ελένη Μενεγάκη, μιλούσε πολύ άσχημα»

Παντελής Καναράκης

"Έπιανε τα στελέχη και τους μιλούσε άσχημα και τώρα την έπιασε ο πόνος για τη Μενεγακη" επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Παντελής Καναράκης.

Σε μια απρόσμενη επίθεση προς τη Ναταλία Γερμανού προχώρησε ο Παντελής Καναράκης, το απόγευμα του Σαββάτου, με αφορμή όσα ειπώθηκαν λίγη ώρα νωρίτερα στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha. Εκεί δηλαδή όπου και μίλησε η παρουσιάστρια με θερμά λόγια για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία αποχωρεί από την καθημερινή ζώνη..

Μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, λοιπόν, ο γνωστός καλλιτέχνης θέλησε να αποδομήσει πλήρως όσα είπε η Ναταλία Γερμανού και να δώσει τη δική του εκδοχή για την σχέση που είχαν παλαιότερα οι δυο κυρίες της τηλεόρασης. «Η Ναταλία Γερμανού βγήκε στην εκπομπή της και μίλησε με καλά λόγια για την Ελένη Μενεγάκη και είπε ότι την αγαπάει. Η Ναταλία Γερμανού, που την έβριζε τη Μενεγάκη, που μιλούσε πίσω από την πλάτη της παρά πολύ άσχημα».

«Μίλησε άσχημα για την Μενεγάκη μέχρι και σε στελέχη του ΣΚΑΙ και του Alpha. Σε όλα τα στελέχη! Έπιανε τα στελέχη και τους μιλούσε άσχημα για την Μενεγάκη και τώρα την έπιασε ο πόνος για τη Μενεγακη, που θα φύγει από την καθημερινή ζώνη».

@kanarakis_pantelis Η Ναταλία για την Ελένη! #panteliskanarakis #kanarakis #viralvideo #sex #tik_tok #fypシ #menegaki #germanou ♬ πρωτότυπος ήχος – kanarakis_pantelis

«Έλα σε παρακαλώ τώρα! Λες και δεν ξέρουμε ποιος τα κάνει αυτά. Αφού η Ναταλία Γερμανού είναι κουμπαρά της Βίσση. Δεν μας παρατάς, ρε Βίσση» καταλήγει χαρακτηριστικά ο Παντελής Καναράκης στο απόσπασμα που επέλεξε να δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok το απόγευμα του Σαββάτου.