Survivor – Κατερίνα Δαλάκα: «Οι fans μου θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά αγώνα μου»

Survivor, Κατερίνα Δαλάκα

"Είχα δώσει κάποιες υποσχέσεις πριν φύγω για το φετινό Survivor, αν και ήξερα ότι θα είναι δύσκολο ψυχολογικά" εξηγεί η Κατερίνα Δαλάκα.

Στο ίδιο έργο θεατές για… προτελευταία ωστόσο εβδομάδα στο Survivor βρέθηκαν οι εναπομείναντες παίκτες, το βράδυ της Τετάρτης, στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Κι αυτό μιας και ο Γιώργος Λιανός περίμενε, ως είθισται, όλους στον στίβο μάχης για το νέο αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως αυτό είναι ένα από τα τελευταία αγωνίσματα στον Άγιο Δομίνικο καθώς την τρέχουσα εβδομάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί και η τελευταία αποχώρηση για τον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. Την ερχόμενη Τετάρτη, άλλωστε, το Survivor θα ρίξει αυλαία με τον μεγάλο του τελικό από την Αθήνα.

Πριν από τη νέα απαιτητική και μακρόσυρτη, χρονικά, αναμέτρηση, η Κατερίνα Δαλάκα θέλησε όμως να εξομολογηθεί στην κάμερα τους λόγους για τους οποίους είναι ιδιαιτέρως χαρούμενη πλησιάζοντας και πάλι στο τέλος. Έτσι, η δυναμική παίκτρια του Survivor δήλωσε πως «είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, ήθελα πάρα πολύ να πετύχω να είμαι στην τετράδα για να καταφέρουν οι δικοί μου άνθρωποι να με δουν για πρώτη φορά να αγωνίζομαι από κοντά».

«Και τα άτομα που με αγαπάνε, οι fans μου που έξι χρόνια τώρα με στηρίζουν και με έχουν τρελάνει θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά αγώνα μου. Χαίρομαι γιατί είχα δώσει κάποιες υποσχέσεις πριν φύγω για το φετινό Survivor. Αν και ήξερα ότι θα είναι δύσκολο για μένα ψυχολογικά, τρίτη χρονιά, να καταφέρω να φτάσω στο τέλος».

«Μπορεί να φαίνεται εύκολο αλλά δεν είναι, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Χαίρομαι που τελικά τα κατάφερα, πάλεψα από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι τώρα και οι κόποι αυτοί ανταμείφθηκαν» πρόσθεσε, επίσης, η Κατερίνα Δαλάκα μιλώντας στην κάμερα του Survivor στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ.