Απόστολος Λύτρας: Έντονες αντιδράσεις για την ατάκα που είπε η Ζήνα Κουτσελίνη – «Πλήττεται η καριέρα του»

Απόστολος Λύτρας

"Ντροπή σου Ζήνα, τι δικαιολογείς; Την κακοποίηση;".

Ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας βρίσκεται το τελευταίο 24ωρο στο επίκεντρο της επικαιρότητας, μετά την υπόθεση ξυλοδαρμού της 37χρονης συζύγου του που ήρθε στο φως το πρωί της Κυριακής (16/6). Ο 52χρονος δικηγόρος ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος από τον ανακριτή με περιοριστικούς όρους.

Σοφία Πολυζωγοπούλου – Ανατριχιαστική κατάθεση για τον ξυλοδαρμό από τον Απόστολο Λύτρα: «Άρχισε να με βρίζει και μου έριξε την πρώτη μπουνιά»

Την ίδια ώρα σάλο έχει προκαλέσει στα social media μία ατάκα που χρησιμοποίησε η Ζήνα Κουτσελίνη στη σημερινή (17/6) της εκπομπή στο Star, στην οποία κατά καιρούς έχει φιλοξενηθεί ο Απόστολος Λύτρας στο παρελθόν για διάφορες ποινικές υποθέσεις.

«Εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή ότι μια καριέρα στο ζενίθ της, πλήττεται;», ρώτησε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια προς τους καλεσμένους της, με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μαρέδη να αντιδρά τονίζοντας: «Αδιαφορώ πλήρως αν πλήττεται η καριέρα οποιουδήποτε κακοποιητή, αλίμονο δεν με νοιάζει η καριέρα κανενός».

Από εκείνη τη στιγμή οι χρήστες των social media καταφέρονται ενάντια στη Ζήνα Κουτσελίνη, καταδικάζοντας τη στάση της με τα σχόλια να πέφτουν βροχή κάτω από τις αναρτήσεις της.