Μπέττυ Μαγγίρα για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Δεν του το ‘πα στον αέρα, γιατί είμαι κυρία»

Μπέττυ Μαγγίρα

"Κάποιες εκπομπές λένε ότι τσακωνόμαστε, ας τους βγάλουμε αληθινούς. Να μην πάει τσάμπα το ρεπορτάζ τους".

Στο επίμαχο on air περιστατικό με τον Κωνσταντίνο Βασάλο αναφέρθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από το «I Love ΣουΚού» της Κυριακής (16/6). Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, με αφορμή τις δηλώσεις του Στάθη Σχίζα από το χθεσινοβραδινό J2US, έκανε έναν παραλληλισμό με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει και τις αιχμές της για τις φήμες που διακινούνται γύρω από την εκπομπή της.

«Ξέρετε γιατί μου αρέσει πάρα πολύ ο Στάθης Σχίζας; Γιατί αυτοτρολάρεται, δεν παίρνει τον εαυτό του στα σοβαρά, ωραία το πάει. Μέχρι τώρα δεν ήξερε τηλεόραση, αποδεικνύεται ότι μαθαίνει γρήγορα. Τον έμαθε όλη η Ελλάδα ξαφνικά όταν πήγε στο Survivor. Κι αυτό να το διαχειριστείς δεν είναι απλό», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Σας θυμίζω και ο Βασάλος πόσο «έσπασε» και χαλάρωσε όταν ξαναπήγε στο Survivor και στο Asia Express», παρατήρησε σε εκείνο το σημείο ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Στο Asia Express είδαμε πραγματικά ποιος είναι, ήταν μεγάλη η αποδόμηση και ίσα-ίσα εκεί τον λατρέψαμε τον Βασάλο. Που είχαμε αν μη τι άλλο εγώ μαζί του ένα beef», επισήμανε η Μπέττυ Μαγγίρα με χιούμορ, με τον Τάσο Μπιμπισίδη να μην θυμάται το συγκεκριμένο περιστατικό.

«Δεν θυμάσαι που είχα πάει καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και με ρώτησε αυτός «αφού είσαι τόσο καλή, γιατί δεν σε βλέπουμε πουθενά;»; Και ήμουν έτοιμη να του πω «γιατί κάτι τέτοιοι σαν εσένα μας παίρνετε τη δουλειά»; Αλλά δεν το είπα, γιατί είμαι κυρία! Καλημέρα, Κωνσταντίνε μου, σε αγαπάμε πάρα πολύ», περιέγραψε στο ίδιο ύφος η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

«Η τηλεόραση, παιδιά, θέλει αλήθεια. Όπως τώρα εσείς ξεκινήσατε το beef και θα τσακώνεστε από δω και πέρα για να βγουν και κάποιες εκπομπές αληθινές που λέγανε ότι τσακωνόμαστε. Γιατί αν ένα πράγμα συμβαίνει σε αυτή την εκπομπή, είναι ότι δεν τσακωνόμαστε. Επειδή εκπομπές λένε ότι τσακωνόμαστε, ας τους βγάλουμε αληθινούς. Να μην πάει τσάμπα το ρεπορτάζ τους», σχολίασε με νόημα αμέσως μετά η Μπέττυ Μαγγίρα.