MasterChef – Κατέρρευσε ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος για το πρόσωπο που έφυγε εν μέσω παιχνιδιού από τη ζωή

MasterChef

"Μας έβλεπε τόσο καιρό αλλά δεν κατάφερε να τελειώσει το ταξίδι όπως το τελειώνουμε εμείς τώρα" αποκάλυψε ο νικητής του MasterChef

Με το live μέρος του μεγάλου τελικού του MasterChef ήρθαν ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του STAR. Απέναντι στους τρεις σεφ και κριτές βρίσκονταν, βέβαια, οι δυο φιναλίστ του φετινού κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής.

Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος και η Χριστίνα Χριστοφή ανυπομονούσαν να μάθουν ποιος ή ποια θα αποχωρούσε από το πλατό του MasterChef  τόσο με τον μεγάλο τίτλο όσο και με το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Μέχρι τη στιγμή της ανακοίνωσης, ωστόσο, όλα έμοιαζαν πιθανά μιας και στις δυο πρώτες δοκιμασίες ισοβάθμησαν οι δυο φιναλίστ.

Όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε πως νικητής του φετινού MasterChef είναι ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος επικράτησε χαλασμός στο πλατό με όλους τους παρευρισκόμενους να ζητωκραυγάζουν για αυτή την έκβαση. Στα πρώτα του λόγια όμως, στα λόγια της νίκης, ο παίκτης του διαγωνισμού δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική του φόρτιση με αποτέλεσμα να «σπάσει» η φωνή στην ξεχωριστή του αφιέρωση.

«Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος, σίγουρα! Πριν πω όμως οτιδήποτε άλλο, θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον θείο μου που μας έβλεπε τόσο καιρό αλλά δεν κατάφερε να τελειώσει αυτό το ταξίδι όπως το τελειώνουμε εμείς τώρα. Και εύχομαι από εκεί που είναι να χαρεί όσο χαίρομαι εγώ και όλοι οι υπόλοιποι» τόνισε, φορτισμένος συναισθηματικά, ο νικητής του MasterChef, Λευτέρης Ζαφειρόπουλος με την έτερη φιναλίστ, Χριστίνα Χριστοφή να σκουπίζει παράλληλα τα δικά της δάκρυα.