Survivor: Έκπληξη η αποψινή υποψηφιότητα – Η μπηχτή για την απόφαση της ομάδας

Survivor

Δεν περίμενε να ψηφιστεί από την ομάδα της στο Survivor.

Σε αναμμένα κάρβουνα ήταν απόψε οι παίκτες του Survivor λόγω της χθεσινής στάσης του Φάνη Μπολέτση, το οποίον θεωρούν εγωιστή, ειρωνικό και εριστικό. Ο λόγος ήταν η κίνηση του Φάνη στο χθεσινό αγώνισμα καθώς πήρε την απόφαση να τοποθετήσει τους στόχους των Μπλε και βρήκε αντίθετους τους Κόκκινους, οι οποίοι αντέδρασαν έντονα και το θεώρησαν κλεψιά. Τα αίματα άναψαν όταν ο Φάνης και ο Γιώργος Γκιουλέκας λογομάχησαν με τους συμπαίκτες τους να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Όσον αφορά τις υποψηφιότητες, τον Χριστόφορο Ταξίδη από τους Κόκκινους ακολούθησε ο Σταμάτης Ταλαδιανός από τους Μπλε, ο οποίος δήλωσε χθες: «Φυσικά και το περίμενα, έχουν μείνει τρεις επιλογές, οπότε εγώ θα ψηφιζόμουν. Είμαστε πολύ κοντά οι τρεις μας και γνωρίζουμε το πως θα κινηθούμε σε μία ενδεχόμενη ψηφοφορία»

Ποια ομάδα ηττήθηκε και ποιος παίκτης αναδείχθηκε τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor; Την τρίτη νίκη πήραν οι Μπλε με τους ίδιους να είναι θεατές στο συμβούλιο και τους Κόκκινους να καλούνται να υποδείξουν ακόμα έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Αυτή ήταν η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία, όπως δήλωσε, δεν το περίμενε και της έκανε εντύπωση:

«Με εκπλήσσει γιατί θεωρώ ότι είμαι πιο πάνω από τον Γιώργο Γκιουλέκα χωρίς να θέλω να τον προσβάλω. Από εκεί και πέρα είναι δεκτή η ψήφος και θα παλέψω όπως κάνω πάντα. Είμαι πανέτοιμη. Δεν μου αρέσει να κάνω συζητήσεις και να επηρεάζω. Θέλω να δω καθαρά τη γνώμη του άλλου και μετά να κρίνω το αποτέλεσμα» είπε η Κατερίνα στο Survivor με τον Γκιουλέκα να απορεί για το σχόλιό της και το γεγονός ότι τον βάζει στο κάδρο.