Eurovision 2024: Επέστρεψε η Μαρίνα Σάττι με την ελληνική αποστολή

Eurovision

Η Μαρίνα Σάττι έριξε τη ζαριά της και επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την 11η θέση στην Eurovision 2024!

Τον καλύτερο της εαυτό παρουσίασε η Μαρίνα Σάττι με το «Ζάρι» στον τελικό της Eurovision 2024 που παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον φετινό μουσικό ευρωπαϊκό διαγωνισμό βρέθηκε στην 11η θέση ενώ στην κορυφή εκτοξεύθηκε το Nemo από την Ελβετία.

Λίγες ώρες αργότερα, το βράδυ της Κυριακής, η Μαρίνα Σάττι μαζί με τους δυο εκφωνητές της Eurovision 2024 και όλη την ελληνική αποστολή επέστρεψε στην Ελλάδα Ο φωτογραφικός φακός την συνάντησε στο αεροδρόμιο της Αθήνας και τον πρώτο λόγο στα στιγμιότυπα είχε το χαμόγελο και η ευχάριστη διάθεση της τραγουδίστρια.

«Ήταν ειλικρινά μια τρομερή εμπειρία για μένα όλο αυτό. Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, θα το έκανα ξανά 100%. Σε όλα τα επίπεδα, και καλλιτεχνικά και προσωπικά και όλο αυτό το πράγμα».

«Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους εδώ, αλλά και τον κόσμο για τη στήριξή του και την αγάπη του» δήλωσε η Μαρίνα Σάττι λίγη ώρα μετά το τέλος του μεγάλου τελικού της Eurovision 2024.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως η κεντρική βραδιά για την Eurovision 2024 συγκέντρωσε πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης για τη δημόσια τηλεόραση ενώ τη στιγμή που η Μαρίνα Σάττι βρισκόταν στη σκηνή με το «Ζάρι» τα ποσοστά έφτασαν στο 67,2% για το γενικό σύνολο και στο 69,2% στο δυναμικό κοινό.

Πηγή εικόνας: NDP Photo