Χάρης Χιώτης: «Μεγάλωσα μέσα σε γραφείο τελετών, ερχόντουσαν εκεί οι φίλοι μου και παίζαμε»

Χάρης Χιώτης

"Είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό αλλά ο κόσμος σκιάζεται. Όπως λέω και στην παράσταση: όλοι έναν θάνατο χρωστάμε", δηλώνει ο γνωστός ηθοποιός.

Στο The 2Night Show τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (4/12) φιλοξενήθηκε ο Χάρης Χιώτης. Ο γνωστός ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων μοιράστηκε ιστορίες από την παιδική του ηλικία, την οποία όπως αποκαλύπτει πέρασε μέσα στο γραφείο τελετών που διατηρούσε ο πατέρας του.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Χαλάνδρι. Ο πατέρας μου είχε γραφείο τελετών, μετά συνταξιοδοτήθηκε και ξεκουράστηκε. Σίγουρα πέρασε από το μυαλό μου να ακολουθήσω αυτό το επάγγελμα αλλά αργότερα κατάλαβα ότι θέλω να κάνω κάτι άλλο», δηλώνει ο Χάρης Χιώτης.

«Εγώ μεγάλωσα μέσα σε γραφείο τελετών. Ήταν κάτι πολύ φυσιολογικό για μένα, ερχόντουσαν εκεί οι φίλοι μου, καθόμασταν και παίζαμε. Μια φίλη της μαμάς μου περνούσε από εκεί και έλεγε: εσείς δεν έχετε γραφείο τελετών, παιδική χαρά έχετε», περιγράφει ο κωμικός ηθοποιός αμέσως μετά.

«Είχε έρθει ένας να μιλήσει για μία τελετή, του λέει ο πατέρας μου: θα κοστίσει τόσα. Του λέει ο πελάτης: ωραία, πάρτε τα χρήματα, γιατί θα μπω για ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο, δεν έχω κανέναν να με φροντίσει και δεν ξέρω πώς θα πάει. Τελικά έζησε», αφηγήθηκε στη συνέχεια ο Χάρης Χιώτης.

«Είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό αλλά δεν ξέρω γιατί, ο κόσμος σκιάζεται. Όπως λέω και στην παράσταση: όλοι έναν θάνατο χρωστάμε», κατέληξε επί του θέματος ο Χάρης Χιώτης.