Στέφανος Κασσελάκης – Ο Τάιλερ Μακμπέθ σε μια τρυφερή εξομολόγηση: «Θα είναι ευλογία να αποκτήσουμε παιδιά»

Στέφανος Κασσελάκης, Τάιλερ Μακμπέθ

"Πιστεύω απόλυτα ότι μπορείς εύκολα να είσαι με κάποιον για μια ζωή αν είναι ο σωστός σύντροφος" ομολογεί ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ.

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης το βράδυ της Πέμπτης στο πλατό της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» στον ΑΝΤ1. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, όμως, ο κ. Κασσελάκης έμελλε να δεχθεί μια τρυφερή έκπληξη μιας και ο σύζυγος του, Τάιλερ Μακμπέθ είχε μιλήσει για την γνωριμία τους και την κοινή διάθεση να μεγαλώσουν στο μέλλον την οικογένεια τους.

Σε αυτό, λοιπόν, ο Τάιλερ Μακμπέθ εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων πως «ο Στέφανος και εγώ γνωριστήκαμε με έναν πολύ φυσικό τρόπο. Εκείνη την εποχή ζούσαμε και οι δυο στη Νέα Υόρκη, στο Γουέστ Βίλατζ και συνεχώς πέφταμε ο ένας πάνω στον άλλον στη γειτονιά. Μετά από λίγο εγώ έγινα ιδιαίτερα εξωστρεφής και ήμουν κάπως, ξέρεις, «θα πάω και θα μιλήσω σ’ αυτόν τον τύπο». Οπότε πήγα και του συστήθηκα μια μέρα που γυρνούσαμε την ίδια ώρα από το γυμναστήριο. Απλά το ρώτησα αν ζει στη γειτονιά, προφανώς ήξερα ότι έμενε εκεί, αλλά ήταν το πρώτο πράγμα που μπορούσα να σκεφτώ και να μην είναι τόσο περίεργο και του έκανα αυτήν την ερώτηση».

«Από εκείνη την ημέρα συνεχίσαμε να έχουμε επαφή και μερικά χρόνια αργότερα… είμαστε εδώ. Νομίζω προφανώς πως, όταν ξέρεις ποιος είσαι και τι θέλεις σαν προσωπικότητα και σαν άτομο, αυτό είναι το σημαντικό. Οπότε όταν έχεις αυτή την αυτογνωσία και ξέρεις τι τύπο συντρόφου ψάχνεις αυτό είναι το βασικό συστατικό. Πιστεύω απόλυτα ότι μπορείς εύκολα να είσαι με κάποιον για μια ζωή αν είναι ο σωστός σύντροφος».

«Πιστεύω ότι τώρα έχουμε ήδη μια οικογένεια με τη Φάρλι, την οποία γνωρίσατε κιόλας στην αρχή της συνέντευξης. Νομίζω όμως ότι, αν στο μέλλον αποκτήσουμε πραγματικά τη δυνατότητα να κάνουμε οικογένεια, θα θεωρήσουμε τους εαυτούς μας τυχερούς. Αυτός νομίζω ότι είναι ο πιο απλός τρόπος να το δεις. Ειλικρινά, αν καταφέρουμε να έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε παιδιά στο μέλλον, θα είναι ευλογία. Νομίζω ότι δεν μπορεί να υπάρξει εγγύηση μέχρι να το καταφέρουμε πραγματικά μια μέρα. Μόνο ο χρόνος θα δείξει» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο Τάιλερ Μακμπέθ με τον σύζυγο του, Στέφανο Κασσελάκη να τον κοιτάζει με χαμόγελο από το πλατό του talk show.