Εκλογές 2023: Ο παλμός των Αυτοδιοικητικών εκλογών χτυπά στον Alpha

Εκλογές 2023

O Alpha δίπλα στον πολίτη και στις Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023.

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023, ο παλμός για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 χτυπά από το πρωί στον Alpha. Με ζωντανές συνδέσεις και εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ σύσσωμο το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του σταθμού θα ενημερώνει με τον εγκυρότερο και πλέον αξιόπιστο τρόπο τους τηλεθεατές για όλες τις εξελίξεις.

Στις 09:30, ο Νίκος Μάνεσης μέσα από την εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας από το άνοιγμα της κάλπης. Σε ζωντανή σύνδεση με το Υπουργείο Εσωτερικών καταγράφονται όλες οι διαδικασίες για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών.

Το μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων στις 13:00, με το πάνελ των δημοσιογράφων στο στούντιο και τους ρεπόρτερ στον τόπο της είδησης μεταδίδουν όλα τα νεότερα: πώς εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία, πού και πώς ψήφισαν οι υποψήφιοι και οι πολιτικοί αρχηγοί, τι δήλωσαν. Και η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!» με τη Ναταλία Γερμανού στις 13:50, διατηρώντας τον ψυχαγωγικό της χαρακτήρα, θα βρίσκεται σε ετοιμότητα για όποια εξέλιξη προκύψει.

Στις 18:00, ο Αντώνης Σρόιτερ, από το ειδικά διαμορφωμένο στούντιο, δίνει τον τόνο της εκλογικής βραδιάς. Μαζί του ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Νίκος Μάνεσης, η Λώρα Ιωάννου και ο πολιτικός αναλυτής Γιάννης Κωνσταντινίδης με τα δικά τους σχόλια.

Στο στούντιο θα βρίσκεται και ο διευθύνων σύμβουλος της ALCO Κώστας Παναγόπουλος για να αναλύσει τα σημαντικά ευρήματα της νέας δημοσκόπησης για τον Alpha, που αφορούν στην Αυτοδιοίκηση καθώς και στις πολιτικές εξελίξεις.

Ζωντανές συνδέσεις με το Υπουργείο Εσωτερικών, τις 13 περιφέρειες και τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας, τα επιτελεία των υποψηφίων και των κομμάτων για την εκτίμηση των αποτελεσμάτων και πλούσιο ρεπορτάζ από τις πληγείσες περιοχές από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που θα βγάλουν ειδήσεις. Καλεσμένοι από το χώρο της πολιτικής αλλά και του θεάματος ανταλλάσσουν απόψεις και σχολιάζουν τα πρώτα αποτελέσματα.