Χριστίνα Αλούπη: «Δοκιμάστηκε η σχέση μας στο δεύτερο παιδί και επανήλθε δύσκολα»

Χριστινα Αλούπη

"Το θέμα της απόστασης με τον σύζυγο μου, αν κάτσω να το πολυσκεφτώ, με τρελαίνει" παραδέχεται η Χριστίνα Αλούπη.

Την Χριστίνα Αλούπη συνάντησε η Τζένη Θεωνά, το απόγευμα της Κυριακής, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή «Μαμα-δες» της ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε από καρδιάς για την δεύτερη της εγκυμοσύνη, τις δυσκολίες που αυτή προκάλεσε στη σχέση με τον σύζυγο της και την επιστροφή στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Αλούπη εξομολογήθηκε πως «νομίζω πως ένα από τα πιο ζόρικα πράγματα της μητρότητας είναι, σε τέτοιες καταστάσεις και άλλες πολλές της ζωής, ότι πρέπει να σκέφτεσαι ναι μεν πως το βιώνω και γω κάπως δύσκολα αλλά πρέπει να μαζέψω τα σπασμένα μου κομμάτια για να μην το βιώσουν τα παιδιά μου, για να μην το δουν όλο αυτό όπως το περνάω εγώ. Αυτό είναι δύσκολο».

«Όταν μάθαμε ότι τελικά ο σύζυγος μου δεν μπορεί να ακολουθήσει την επιστροφή στην Αθήνα, θα μπορούσαμε θεωρητικά να κάνουμε πίσω αλλά δεν το ήθελα. Ούτε εγώ ήθελα ούτε και εκείνος γιατί είχε μπει το νερό στο αυλάκι και, όταν μπαίνει το νερό στο αυλάκι και έχεις κάνει όλες τις προετοιμασίες, λες «όχι, θα το κάνω». Το θέμα της απόστασης, αν κάτσω να το πολυσκεφτώ, με τρελαίνει. Απλά δεν το σκέφτεσαι».

«Κακά τα ψέματα, όταν μπαίνει ένα τρίτο πρόσωπο στη σχέση – θα το πω «τρίτο πρόσωπο» το μωράκι – αλλάζουν όλες οι ισορροπίες. Στο πρώτο παιδί δεν το αντιμετωπίσαμε εμείς αυτό το θέμα γιατί ήταν εύκολο μωρό. Ο Αλέξανδρος όμως έφερε τα πάνω κάτω γιατί ήταν το πιο κλασικό μωρό! Ξυπνούσε τέσσερις φορές μες στο βράδυ, έκλαιγε περισσότερο και ήταν πιο απαιτητικό μωρό. Εκεί εμάς δοκιμάστηκε η σχέση μας, στο δεύτερο παιδί. Επανήλθε δύσκολα και με δουλειά. Δεν επανήλθε μαγικά, λες και κουνήσαμε ένα μαγικό ραβδάκι. Θέλει δουλειά, συζήτηση, να ανοίξεις το εαυτό σου και να πεις πράγματα για το πως βιώνεις την κατάσταση και ίσως το πιο σημαντικό είναι να ακούσεις την πλευρά του άλλου» συμπλήρωσε, ακόμα, η Χριστίνα Αλούπη στο μαγκαζίνο της Τζένης Θεωνά στη δημόσια τηλεόραση.