Η Σάσα Σταμάτη στο Live News: «Είχα να κοιμηθώ τρεις μήνες και έπρεπε κάτι να γίνει, δεν μπορούσα άλλο»

Σάσα Σταμάτη

"Είχα μουδιάσει, πονούσε το κεφάλι μου και είχα ταχυπαλμίες" εξομολογήθηκε η Σάσα Σταμάτη.

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε η Σάσα Σταμάτη, το απόγευμα της Παρασκευής, ύστερα από την απόφαση να μοιραστεί δημόσια το γεγονός πως επισκέφθηκε το ψυχιατρικό τμήμα του Θριάσιου Νοσοκομείου. Η δημοσιογράφος μίλησε, λοιπόν, από καρδιάς για την ψυχολογική της κατάσταση στέλνοντας το πιο σοβαρό μήνυμα στο τηλεοπτικό κοινό.

Σάσα Σταμάτη – Συγκλονίζει για την απώλεια του πατέρα της: «Σαν να τον είχαν στα σκουπίδια»

Πιο συγκεκριμένα, η Σάσα Σταμάτη εξομολογήθηκε πως «τώρα είμαι στα καλύτερα μου, γι’ αυτό και αποφάσισα να κάνω αυτό το outing. Η ιστορία ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια όταν ξεκίνησα να έχω προβλήματα ύπνου. Δηλαδή είχα να κοιμηθώ τρεις μήνες και έπρεπε κάτι να γίνει. Οπότε εκεί ξεκίνησα να πάω σε κάποιο ψυχίατρο, να ζητήσω βοήθεια ώστε να μπορέσω να κοιμηθώ. Γιατί άμα δεν κοιμηθείς, δεν γίνεται… Δηλαδή πόσο να άντεχα; Δεν μπορούσα άλλο. Είχα σταματήσει και την τηλεόραση, είχα πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο οπότε δεν κουραζόμουνα, δεν δούλευα πολύ και δεν κοιμόμουν το βράδυ γιατί είχα μάθει σε άλλα ωράρια».

«Ξεκίνησα λοιπόν με τον ύπνο οπότε όλα μια χαρά, το ρύθμισα. Ξεκίνησα και ψυχολόγο ταυτόχρονα. Έγιναν πολλές αλλαγές σε γιατρούς γιατί πρέπει να βρεις κάποιον να κουμπώσεις έτσι; Γιατί μπορείς να βρεθείς σε κάποιον άνθρωπο που θα σε κάνει και φυτό, θα σε καταστρέψει».

«Την πρώτη φορά ξύπνησα ένα πρωί, είχα μουδιάσει, πονούσε το κεφάλι μου, είχα ταχυπαλμίες. Λέω, «μαμά πάω στο Θριάσιο έτσι όπως είμαι με τις πιτζάμες». Πήγα στο Θριάσιο, μου είπε ο καρδιολόγος πως είχα ταχυπαλμία και συσπάσεις, μου έδωσαν κάποια φάρμακα και συνήλθα» συμπλήρωσε, ακόμα, η Σάσα Σταμάτη στην ενημερωτική εκπομπή με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Μεγάλο Κανάλι. «Μετά ξαναπήγα ένα βράδυ, όταν είχα πάλι ταχυπαλμίες, με είδε μια ψυχίατρος και μου είπε πως «έχεις πάρα πολύ άγχος και δεν χρειάζεται κορίτσι μου». Είμαι πάρα πολύ αγχώδης και ας μην φαίνεται. Μετά ξαναπήγα πρόσφατα γιατί είχα στο στήθος ένα βάρος που δεν μου έφευγε. Πάλι στο Θριάσιο, κάναμε έναν ορό και επανήλθα».