Οδυσσέας Σταμούλης: Σοκαρισμένος ο Σταύρος Νικολαΐδης για την τραγωδία στην Ικαρία – «Ούτε να το σκέφτομαι δεν μπορώ»

Οδυσσέας Σταμούλης

"Πριν ελάχιστες μέρες είδα τον Οδυσσέα σε παράσταση, αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε, κάναμε πλάκα, του είπα πόσο καλός ήταν...", γράφει ο γνωστός ηθοποιός για το μοιραίο γεγονός.

Η είδηση πως ο Οδυσσέας Σταμούλης έχασε τον 11χρονο γιο του από πνιγμό στους Φούρνους της Ικαρίας έπεσε σαν κεραυνός στον καλλιτεχνικό κόσμο το βράδυ της Πέμπτης 10/8. Ο γνωστός ηθοποιός βρισκόταν στο νησί για τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με τη σύζυγο και το παιδί τους, όταν συνέβη το μοιραίο περιστατικό στην παραλία Πλάκα.

Φίλοι του ζευγαριού και συνάδελφοι του ηθοποιού αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς συνέβη έτσι ξαφνικά και βύθισε την οικογένειά του στο πένθος. Ένας από αυτούς ήταν και ο Σταύρος Νικολαΐδης, ο οποίος συγκλονισμένος έγραψε ένα μήνυμα στα social media σχετικά με το τραγικό γεγονός.

«Από χθες το βράδυ είναι σοκαρισμένος… συγκλονισμένος… δεν ξέρω τι να πω… τι να γράψω… πριν ελάχιστες μέρες είδα τον Οδυσσέα σε παράσταση, αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε, κάναμε πλάκα, του είπα πόσο καλός ήταν… Χριστέ μου όλα φαίνονται τόσο μακριά… αλλά τελικά είναι τόσο κοντά… ούτε να το σκέφτομαι δεν μπορώ… δεν μπορώ… δεν…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Νικολαΐδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.